TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Q&Q Markas覺 Hakk覺nda Bilgi

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Q&Q Markas覺 Hakk覺nda Bilgi

Mesaj KKaraku » 14 Tem 2015, 13:02

Yorumlar覺 g繹zden ge癟irdiimde baz覺 羹yelerin 繹nem ta覺mayan yorumlar覺n覺 g繹r羹yorum.

Konu bal覺覺n覺 a癟an 羹yenin mesaj覺nda " X marka saat dedemden kald覺, bunun ederi nedir ? ok para eder mi ? Yada muadili hangi marka ? " gibi bir anlam yokken neden RoleKs k覺vam覺nda Omega kalitesinde denir ?

Dediim 羹zere bu anlamlar 癟覺kt覺覺nda verdiiniz cevaplar覺n baz覺lar覺na kat覺lmakla beraber bilgi almak ad覺na bizler de zaman覺nda X marka Y fiyat覺nda, bunun ederi nedir ? diye sorularla buralara gelmedik mi ?

Biraz anlay覺 l羹tfen ;)
" 襤nsanlar hangi d羹nyaya kulak kesilmise, 繹b羹r羹ne sa覺r..! " / 襤smet ZEL
Kullan覺c覺 avatar覺
KKaraku

Ya: 34
Kay覺t: 12 Kas 2011, 18:51

Mesaj eraslani » 14 Tem 2015, 14:18

almak istediiniz saatin modelini belirtirseniz yorum ve 繹neriler gelecektir.
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

Mesaj Tgm » 14 Tem 2015, 15:35

KKaraku yazd覺:Yorumlar覺 g繹zden ge癟irdiimde baz覺 羹yelerin 繹nem ta覺mayan yorumlar覺n覺 g繹r羹yorum.

Konu bal覺覺n覺 a癟an 羹yenin mesaj覺nda " X marka saat dedemden kald覺, bunun ederi nedir ? ok para eder mi ? Yada muadili hangi marka ? " gibi bir anlam yokken neden RoleKs k覺vam覺nda Omega kalitesinde denir ?

Dediim 羹zere bu anlamlar 癟覺kt覺覺nda verdiiniz cevaplar覺n baz覺lar覺na kat覺lmakla beraber bilgi almak ad覺na bizler de zaman覺nda X marka Y fiyat覺nda, bunun ederi nedir ? diye sorularla buralara gelmedik mi ?

Biraz anlay覺 l羹tfen ;)

:champ: :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 38
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Clk » 14 Tem 2015, 20:40

KKaraku yazd覺:Yorumlar覺 g繹zden ge癟irdiimde baz覺 羹yelerin 繹nem ta覺mayan yorumlar覺n覺 g繹r羹yorum.

Biraz anlay覺 l羹tfen ;)

KKarakus, bulunmus oldugun serzeniste sonuna kadar haklisin. Serzenisinin nedeni olarak bir cevap hakkim var diye d羹s羹n羹yorum.

Geyik muhabbeti niteliginde ki mesajimin altinda yatan aslinda sorunun kendisi. Yanlis veya eksik sorunun dogru cevabi olmaz ki Yase'nin yazdigi dogru cevap benim esprili cevabimin icerisinde mevcut. (Kisacasi amac dalga gecmek degil)

Hedef g繹steren sorular sorularsa cevaplarda daha net olacaktir.

Marka X Model Y Fiyat Z seklinde :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj kethuda57 » 14 Tem 2015, 22:28

Hayat覺nda belki de ilk kez saat alacak birisi b羹t癟esine uygun bulduu bir marka hakk覺nda forum 羹yelerinden bilgi almak istiyor. Soruda yanl覺 ve eksik bir ey g繹rm羹yorum. Marka hakk覺nda deneyimi olan varsa yorum yapar yoksa konuyu okuyup ge癟er.

Clk bagan yazd覺klar覺n覺z覺 her zaman zevkle okurum. Foruma yeni 羹ye olan birisi sizi tan覺mayan birisi demektir. Foruma yeni 羹ye olan birisini foruma k羹st羹rmek her ne olursa olsun bence doru deil. Bunu bir de b繹yle d羹羹nmenizi rica ederim. Bu y羹zden karakua hak veriyorum. Umar覺m yanl覺 anlamazs覺n覺z bagan. Sayg覺lar...
Senin kular覺n olurdu mevsimi yolculuklara 癟a覺ran...
襤nstagram : kethuda57
Kullan覺c覺 avatar覺
kethuda57

Ya: 42
Kay覺t: 26 Tem 2011, 21:02

Mesaj Architecte » 14 Tem 2015, 22:42

Marka g羹zel. Bir ara Mahmutpaada ara sokakta bulunan bir d羹kkanda rastlam覺t覺m. Rolex ayar覺nda hatta Rolex'ten bir t覺k daha yukarda bir saat olduunu s繹yleyebilirim

Clk bu sana gelsin :D

Resim
Tecr羹be, hayatta yediimiz kaz覺klar覺n toplam覺d覺r'
Kullan覺c覺 avatar覺
Architecte

Ya: 52
Kay覺t: 11 Nis 2014, 00:56

Mesaj Clk » 14 Tem 2015, 23:28

G羹zel cikmissin architecte! Ic g羹d羹lerimin beni yaniltmadigini g繹rmek g羹zel :thumbup:

kethuda57, yanlis anlasilacak birsey yok. Iyi niyetle yanlis buldugun bir konu ile ilgili fikrini belirttigin icin tesekk羹r ederim :champ:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Tgm » 14 Tem 2015, 23:58

architecte yeter ama deil mi??
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 38
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 171 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners