TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kısa Belgeseller, Tartışma Programları ve Konuşmalar

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Kısa Belgeseller, Tartışma Programları ve Konuşmalar

Mesaj asymptote » 02 Tem 2015, 16:27

Architecte yazdı:O bölgedeki insanların yüzlerindeki hüznü acıyı ve utancı kendi gözlerimle görmüştüm. O'rada bulunan bir arkadaşa, siz insan yakıyorsunuz, deyince yüzü düştü gözleri yaşardı. Hiç unutmam biz insan yakmıyoruz, bu olayı biz yapmadık diye cevap vermişti.

Meydanda toplanan 20 000 kişi orta dünyadan mı gelmişti? Bu soruyu sormadın mı kendisine?..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Architecte » 02 Tem 2015, 19:11

Bu o kadar utanç verici, vahim bir suç ki, olayın kışkırtıcıları ve dediğin gibi meydanda toplanan güruh, yakın lan yakın- diyenler bile olayın ardından ani savunma reflexleriyle cevaplar veriyorlardı. Bu utanç onlara yeter. İnsan kanı çok ağırdır. Binlerce yıl geçse hafiflemez

Yanan, yakılan canlar cananlar.

Resim
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj mlm » 02 Tem 2015, 19:43

Hepsine selamlar olsun...
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj SeRxx » 02 Tem 2015, 23:05

İşin mide bulandırıcı tarafı ise; etrafımızın bu olayı tekrarlama potansiyeline sahip insanlarla dolu olması. Zihniyet değişmedikçe, "önce insan" denilmedikçe, benzer katliamlar tarih sahnesinden eksik olmayacak.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 02 Tem 2015, 23:36

Anadolu'nun herhangi bir ilinde her an daha büyük hadiseler yaşanabilir. Böyle bir potansiyel maalesef her zaman mevcut. Dinler ya da ideolojiler bireyin ya da toplumun zekasını esir aldığında pimi çekilmiş bombaya dönerler. Tarih acı tecrübelerle doludur. Bu yüzden neye inanırsak inanalım, akıl demoklesin kılıcı gibi en tepede yer almalı. Her şeyden öte kritik-analitik düşünebilen bir nesle ihtiyacımız var..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Clk » 09 Tem 2015, 08:47

Asymptote, bir alet/edavat kullanabilmek icin önce nasil kullanildigini bilmek gerekir. Kullanmayi bilmedigin beyni (akil olarak nitelendirelim) nereye koyarsan koy siritir. Önce egitim!

Temeli saglam olmayan hicbir aktivite basariya ulasamaz! Bu isin temeli de egitim/ögretim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj asymptote » 09 Tem 2015, 10:12

Kesinlikle katılıyorum:

"İyi bir akla sahip olmak yeterli değil, önemli olan aklı iyi kullanmaktır."
-René Descartes

Ancak aklı iyi kullanabilmenin ön koşulu da onu herhangi bir dogmanın esiri yapmamaktır. Okul eğitimi ya da aile içi eğitim, yetişkin bir birey olduklarında kendi dünya görüşlerini oluşturmalarına yardım edecek altyapısal hazırlığı çocuklara sağlamalıdır. Onlara herhangi bir değeri empoze etmemelidir. Ancak maalesef hem okul hem aile bu yanlışa düşüyor.
Resim

Son olarak:

"Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir."
- Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj JohnFante » 09 Tem 2015, 10:27

Kısa belgesel sınıfında simgesel mesajlarla dolu 7:30 dakikalık bir animasyon paylaşayım ben de. I, Pet Goat II. :champ:

Kullanıcı avatarı
JohnFante

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners