TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bu Üç Saatten Hangisi Daha İyi Olabilir ? 2 Invicta 1 Seiko

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bu Üç Saatten Hangisi Daha İyi Olabilir ? 2 Invicta 1 Seiko

Mesaj drill » 08 Tem 2015, 02:57

Selamün Aleyküm,

Sizin yardımınızla aşağıdaki üç saat arasında seçim yapıp birini almak istiyorum.

1) Invicta 9094-OB (Kenarları tırtırlı)
Resim
http://invictawatch.com/collections/vie ... -pro-diver
Fiyat + Kargo: 117 Dolar

2) Invicta 17040 (Kenarları dalgalı)
Resim
http://invictawatch.com/collections/vie ... -pro-diver
Fiyat + Kargo: 110 Dolar

3) Seiko SNKK45
Resim
http://www.ebay.com/itm/301305188745?_t ... EBIDX%3AIT
Fiyat + Kargo: 75 Dolar

Bu saatlerden Invicta lar internette gördüğüm kadarıyla 40mm çapta,
Seiko ise 38mm ama yandaki uzantılarıyla beraber 40 da olabilir. (Bazı sitelerde 38, bazılarında 40 olarak verilmiş)

Size soracağım 1. soru bununla ilgili; Benim şu anda kullandığım saat 40 mm çapta ve bileğime tam oluyor. Daha küçüğü bileğimde küçük durabilir. Eğer Seiko yandaki uzantıları da dahil olarak 38den daha büyük değilse onu almam, diğer iki saate bakarım. Acaba bu Seiko saate sahip olan bi arkadaşımız bana saatin çapını söyleyebilir mi?

2. sorum: Genel olarak bakıldığında hangi saat daha iyi duruyor? Invicta olanlar hem klasik hem de spor kıyafetle gider diye düşünüyorum. Sizce nasıl?

3. sorum: Daha önceden internetten metal kordonlu bir saat almıştım ama ilk taktığım andan itibaren kolumdaki kılları sıkıştırıp rahatsız ettiği için iade ettim. Acaba bu saatlerde böyle birşey olabilir mi?

Teşekkürler..
En son drill tarafından 08 Tem 2015, 14:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
drill

Re: Bu üç saatten hangisi daha iyi olabilir?(2 invicta, 1 se

Mesaj Miriel » 08 Tem 2015, 03:01

Ben 2 numarayı tercih ederdim, mekanizma olarak hepsi yakın seviyede ve tasarım olarak bence 2 numara çok önde.

3.soru hakkında bir şey diyemeyeceğim malesef.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj sedir » 08 Tem 2015, 05:08

Dalgalı bezel zor dönüyor. Çevirirken parmaktan kayıyor mtırtıklıda bu sorun olmaz.
Bu tip bilezikler bilekten tüy alır. Ama deri kayışla kullanabilirsiniz. Bu Seiko'yu sadece kendi bileziğiyle kullanabilirsiniz.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Tgm » 08 Tem 2015, 10:53

Seiko'ya şimdi baktım. 40mm yazıyor. Ben tasarım olarak seiko derim. Birbirlerine yakın saatler. Kişisel zevkinize göre seçim yapın.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj asymptote » 08 Tem 2015, 11:15

drill yazdı:3. sorum: Daha önceden internetten metal kordonlu bir saat almıştım ama ilk taktığım andan itibaren kolumdaki kılları sıkıştırıp rahatsız ettiği için iade ettim. Acaba bu saatlerde böyle birşey olabilir mi?

Kıl kopması ya da sıkışması bileziğin yapısıyla ilgili olmakla birlikte genelde bileziğin çok sıkılmasından ya da aşırı bol bırakılmasından da kaynaklanabiliyor. Serçe parmağın üst boğumu bilekle bilezik arasına girmelidir, genelde ölçü budur.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drill » 08 Tem 2015, 12:30

Tgm yazdı:Seiko'ya şimdi baktım. 40mm yazıyor. Ben tasarım olarak seiko derim. Birbirlerine yakın saatler. Kişisel zevkinize göre seçim yapın.

Sanırım bir internet sayfasından değil de kendi saatinizden bakarak yazdınız. Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
drill

Mesaj Tgm » 08 Tem 2015, 12:36

drill yazdı:
Tgm yazdı:Seiko'ya şimdi baktım. 40mm yazıyor. Ben tasarım olarak seiko derim. Birbirlerine yakın saatler. Kişisel zevkinize göre seçim yapın.

Sanırım bir internet sayfasından değil de kendi saatinizden bakarak yazdınız. Teşekkür ederim.

İnternet'ten baktım.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj drill » 08 Tem 2015, 13:36

İnternette bazı sitelerde 38, bazılarında 40 yazıyor. Zaten ben de ondan sordum.

Yine de teşekkür ederim. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drill

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 159 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners