TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fırından Yeni Çıktı - Steinhart Nav. B-Uhr Silver Limited Ed

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Firindan Yeni Cikti

Mesaj herofb » 28 Ağu 2010, 09:47

Bond yazdı:
Biz başkalarının lafına göre iş yapacak olsaydık bugün burası Türkiye'nin en kaliteli, seviyeli ve düzenli saat forumu olmazdı.

Bir çok forumu üye ya da read only olarak takip ediyorum ve düşüncem TSF'nin yalnızca saat forumları arasında değil seviye ve kalite olarak tüm forumlar arasında önde olduğudur.
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Fırından Yeni Çıktı - Steinhart Nav. B-Uhr Silver Limited Ed

Mesaj Catalkn » 28 Ağu 2010, 12:01

Clk Bey, Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yurtdışından hangi yolla getirttiniz? Gümrük ve gümrükleme masrafı çıktı mı?
Ben de Stowa Flieger nologo COSC aldım. Stowa Fedex'le gönderdi. Teslim adresi Mersin olmasına rağmen Fedex paketi İstanbul gümrüğüne taktı. KDV'si ve gümrük vergisi haricinde fazladan ordino ücreti ve gümrük müşavirine ücret ödemek zorunda kaldım.
İkinci siparişimi de yapacağım ancak aynı durumla karşılaşmak istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Catalkn

Mesaj Clk » 28 Ağu 2010, 12:23

Stowa icin cok sevindim ancak cikan problemlerden dolayi da üzülmedim desem yalan olur.

Ben son 5 senedir Almanya'da yasiyorum. Dolayisi ile benim bu tip problemlerim yok. Benim size verebilecegim tiyo Istanbulda bir adres vermeniz olur. Ne alakasi var diyeceksiniz ama bunun böyle olduguna inanin. Ürünün gümrüge takilma ihtimalini %50 düsürmüs olursunuz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sosyalcan » 29 Ağu 2010, 00:30

Bu arada Clk seni de atlamışım saatin hayırlı olsun çok hoş güle güle kullan. Limitli üretim muhabbetine dalınca bunu atladım.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj darknight » 02 Eyl 2010, 12:48

Clk saatin hayırlı olsun, güle güle kullan.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj pavese » 01 Eki 2010, 11:50

Güle güle kullanın daha önce de belirttiğim gibi renkleri ve dizaynı harika. Saati bir süredir kullandığınıza göre performansı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Sapma oranı vb.
Kullanıcı avatarı
pavese

Mesaj Clk » 03 Eki 2010, 07:45

Saatin sapmasi yaklasik 3 saniye civarinda. Kullanimindan zevk aldigim bir saat oldu. Burada unutulmamasi gereken bir durum var. Bu saat bir Rolex degil. Dolayisi ile gercekci karsilastirma yapmakta fayda var. Sadece mekanizmasi bile standart UNITAS'tan 50 euro pahali olan ve toplam bedeli 500 Euronun altinda bulunan bir saat icin bence gayet basarili.

Saat üzerinde elestirebilecegim tek nokta deri kayislari. Deployant kayis (siyah pilot) inanilmaz uzun yeni dekil acilmasi gerekiyor. Normal insan koluna büyük. Steinhart bu konuya S-M-L secenekleri getirmeli. Kahverengi olan (benim kullandigim) vintage kayis süper ancak üzerindeki zimbalar ve celik parca cok azda olsa ses yapiyor. Gerci bu cok normal ama alisilmasi gereken bir durum.

Bugüne kadar saati kim gördüyse cok begendi (cap apayri bir durum ve ayni zamanda zevk meselesi). Siyah luminovalarin gece performansi ciddi kötü :( ama bile bile ladesten baska birsey degil.

Benim Nav-B II Chrono sonunda P.tesi günü yola cikiyor. Hem kasa 44 mm hem de luminova TSF SE'de kullanacagimiz luminova. TSF SE ile ilgili daha cok ip ucu verecektir. 44 mm'lik kasada kayislarin nasil durdugunu ve boyutlarini görmek icin de ideal. Ayni zamanda saat PVD oldugu icin TSF SE'yi PVD olarak almak isteyen arkadaslara da kaplamanin kalitesi ile ip uclari verecektir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj pavese » 04 Eki 2010, 08:33

Yenisi de hayırlı olsun. Bir de bu modeller için sitesinde limitli wr yazıyor. Su geçirmezliği ile ilgili dikkat ediyormusunuz, yoksa günlük kullanımda el yıkama vb. su geçirmiyor mu? Duşta kullandınız mı hiç?
Kullanıcı avatarı
pavese

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners