cance yazdı:
Rolex sadece garantiyi uzatmakla kalmamis, servis suresini de 10 seneye cikarmis![]()
PS:Baska bir forumdan buldum bu scani
3255 mekanizmalar için mi yoksa bu sene için alınan saatleride mi 10 sene sonra bakıma verecez?
cance yazdı:
Rolex sadece garantiyi uzatmakla kalmamis, servis suresini de 10 seneye cikarmis![]()
Caner1983 yazdı:cance yazdı:
3255 mekanizmalar için mi yoksa bu sene için alınan saatleride mi 10 sene sonra bakıma verecez?
nicholaihel yazdı:Archimed yazdı:Büyüksün Rolex. Artıkın gerisini Oymega düşünsün![]()
Omega Master Co Axial saatlerine 4 yıl garanti veriyor.
http://www.omegawatches.com/planet-omega/watchmaking/master-co-axial
kilimanjaro yazdı:Aslında arkadaşlar şu thread ta omega lafı hiç edilmemeli bence.Helal olsun rolex e ... 5 yıla çıkarmışlar.Saat severler olarak bize sevinmek düşer.Omega konularındaki rolex baltalamalarını düşünüp , empati kurmalıyız diye düşünüyorum.
OnatOzer yazdı:kilimanjaro yazdı:Aslında arkadaşlar şu thread ta omega lafı hiç edilmemeli bence.Helal olsun rolex e ... 5 yıla çıkarmışlar.Saat severler olarak bize sevinmek düşer.Omega konularındaki rolex baltalamalarını düşünüp , empati kurmalıyız diye düşünüyorum.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cance'nin paylaştığı belge ile önceden üretilen modellere de aynı desteği verdiği belirtilmiş. Gerçekten takdir edilmesi gereken bir güven.
Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
|