TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

500-700 TL Bütçe Aralığında Otomatik Klasik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

500-700 TL Bütçe Aralığında Otomatik Klasik Saat Önerisi

Mesaj authentic » 24 Haz 2015, 10:56

Merhabalar, ilk başlığım olduğu için bir hatam olursa mazur görün lütfen.

500-700 TL civarı bir otomatik saat arıyorum. Daha çok iş yerinde takmayı düşündüğüm için biraz klasik bir model istiyorum.
Tercihler:
Siyah kadran
Metal kayış (tercihen siyah)
Çap olarak 42mm üzeri büyük bir saat
Çelik oval/yuvarlak kasa

İçerisinde birkaç gösterge olmaması, sadece bir kadran olması iyi olur.

Beğendiğim bir kaç model var, tabii ki sıkı bir pazarlıkla bunları belirttiğim fiyatlara alabilir miyim açıkçası bilmiyorum.

Bulova 96A158
http://www.uniquemechanics.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/6/96a158.jpg

Swiss Military - 06.5250 (kadranı aradığımdan farklı ama bu da hoş göründü gözüme) link değiştirildi
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/swiss-military-06-5250-04-007/

Bir de bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?

Tissot Le locle - bunu bu fiyatlara alabileceğimi hiç sanmıyorum ama :) sıkı bir pazarlıkla alabilir miyim?
http://cdn.watchshop.com/profiler/thumb_cache/zoom/99934806_v_1423903667.jpg
En son authentic tarafından 24 Haz 2015, 13:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
authentic

Re: 500-700 TL Otomatik Klasik Saat Önerisi

Mesaj asymptote » 24 Haz 2015, 11:56

Paylaştığınız ikinci saat muhtemelen pilli. Belirttiğiniz bütçe dahilinde otomatik saat modeli marka bazında maalesef çok fazla yok. Orient, Seiko ve Citizen var. Ancak ikinci el almayı düşünürseniz bir İsviçreli bile alabilirsiniz. Forumun ikinci el ilanlarını karıştırmanızı öneririm.
http://forum.saatforumu.com/viewforum.php?f=202
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj hozburun » 24 Haz 2015, 16:04

Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj authentic » 24 Haz 2015, 16:11

asymptote yazdı:Paylaştığınız ikinci saat muhtemelen pilli. Belirttiğiniz bütçe dahilinde otomatik saat modeli marka bazında maalesef çok fazla yok. Orient, Seiko ve Citizen var. Ancak ikinci el almayı düşünürseniz bir İsviçreli bile alabilirsiniz. Forumun ikinci el ilanlarını karıştırmanızı öneririm.
http://forum.saatforumu.com/viewforum.php?f=202

İkinci saat için fotoğrafı yanlış koymuşum, düzelttim. Dediğiniz gibi otomatik saatler için bütçem biraz düşük. bir de Seiko 5 serisi düşünmüyorum, haliyle pek seçenek kalmıyor.

İkinci el için, hozburun arkadaşın linkini vermiş olduğu le locle'yi gördüm fakat eski bir model ve ben siyah kadran'a takılmış durumdayım.

Şuan bütçenin kısıtlı olmasından dolayı swiss military ve bulova arasında kaldım. ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
authentic

Mesaj cance » 24 Haz 2015, 23:29

Secenekler arasinda en guzeli :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cance

Re: 500-700 TL Bütçe Aralığında Otomatik Klasik Saat Önerisi

Mesaj bahattin » 27 Haz 2015, 23:39

Ben de arkadaşın belirttiği fiyatlar arasında otomatik saat arıyorum. Sıfır alabilirsem 10 numara olur.
Deri veya metal kayış, beyaz veya siyah kadran farketmez. Çap olarak 40-45mm arası olabilir. Yaş 42 ama 30 gösteriyorum :)
Konu sahibi arkadaştan da özür diliyorum.
İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
bahattin

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: barkodd, Majestic-12 [Bot] ve 159 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners