TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Kasa Rolex Submariner No Date Almal覺 M覺y覺m?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Kasa Rolex Submariner No Date Almal覺 M覺y覺m?

Mesaj ermansire » 27 Haz 2015, 00:45

Bende eskisi var yeni kasay覺 koluma takt覺m beenmedim, fazla b羹y羹tm羹ler.
instagram.com/ermansire
Kullan覺c覺 avatar覺
ermansire

Kay覺t: 05 Ara 2012, 14:47

Mesaj Cct » 27 Haz 2015, 02:22

Ben deitirirdim.

Bu iki referans覺 alma s羹recinde kar覺lat覺rm覺t覺m, aralar覺ndaki farklar覺n g繹zard覺 edilecek seviyede olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Hatta bence farkl覺 markalardan saatlermi gibi duruyorlar.

Kasa, bezel ve bilezikteki ciddi gelimelerden zaten bahsedilmi. Temelde artan bir boyut yok, bahsedilen iirilme ise boynuzlar覺n kal覺nlamas覺ndan kaynaklan覺yor. Yeni referans覺n kal覺n boynuzlar覺 saati kasl覺 ve iri g繹sterirken eski referans覺n boynuzlar覺ndaki satinaj kalitesi "bunu bu kadar y覺l nas覺l Rolex diye satm覺lar?" diye d羹羹nd羹r羹yor.

Evet Submariner efsanedir, Submariner bir 癟ok konuda 繹nc羹d羹r, kullan覺l覺d覺r vs. ama 繹yle bir ger癟ek varki 114060 gelene kadar Submariner'覺n sunduklar覺 t羹m rakiplerinin gerisinde kal覺yor.

Bir ad覺m daha ileriye gideyim; eer hala bu referans sat覺lsayd覺 ben asla Submariner almazd覺m.

Bence yak覺覺r :thumbup:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj Baran » 27 Haz 2015, 07:34

Ben eskiyide yeniyide seviyorum ama yeniyi deneyince insanin eskisini takmasi imkansiz bence.Eskinin bilezigi ve tokasi orient k覺vaminda neredeyse.New is new :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj kilimanjaro » 27 Haz 2015, 10:01

Tolga , Rolex garanti s羹resini 5 y覺la 癟覺kard覺.Bir bildikleri var mutlaka.Yeni mekanizmada 癟ok daha iddial覺lar ve senin saat覺n 癟ok 覺k.Ben olsam beklerdim.Ha bunu imdi deitirip sonra yeni mekanizmal覺 bir rolex daha alaca覺m dersen eyvallah.
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 52
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj MertYe » 27 Haz 2015, 12:49

En sevdiim mantalite hem yeni kasas覺n覺 al hemde ilerde yeni mekanizma gelirse onu da al覺rs覺n. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Tgm » 27 Haz 2015, 16:15

Hakan Bey Sub No Date saat koleksiyonumun (tek saatlik koleksiyonumun :D ) bak繹esinde olacak hep. Ve 繹zellikle No Date olacak. Kadran sadeliine o kadar al覺t覺m ki.. ;)

Ermansire evet biliyorum sizde de ayn覺 kasadan var :)

Cct, Baran beyler ne yapm覺s覺n覺z 繹yle :D Yeni her zaman yenidir. B羹y羹k deiimler var. Boyut meselesi g繹receli olsa da, bezel, klips, bilezik tart覺mas覺z daha iyi. Ama eski kasa da bu kadar a覺r eletirileri hak etmiyor sanki :o :D

Ak覺n Abi, MertYe u anda saatimin sapmas覺 g羹nde sabit +3 sn.. COSC aral覺覺nda olmas覺 benim i癟in yeterli. Yeni mekanizma acaba olumlu anlamda daha da neler getirebilir bilemiyorum. Tabi ki yeni her zaman yenidir ama.. :? Bir de yeni mekanizman覺n fayda maliyetine bakmak laz覺m. 5 y覺l garanti olmas覺, yeni mekanizman覺n r羹zgar覺 etiket fiyatlar覺n覺 癟ok yukar覺lara 癟ekmesin. Zaten halihaz覺rdaki mekanizmalarda (eer bizatihi saatte teknik bir ar覺za yoksa) g繹revlerini lay覺k覺yla yapmakta. Bu konuda kafam kar覺覺k.. :? Ama en b羹y羹k g羹vencemiz yeni kasa-eski mekanizmay覺 alsak bile Sub'覺n ikinci elinin hep g羹癟l羹 olmas覺 :D
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 38
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj nicholaihel » 27 Haz 2015, 16:31

u yeni mekanizma konusunu merak ediyorum. imdi geldiinde hangi modellere tatbik edecekler? Bir anda hepsine mi, yoksa parti parti mi? Bir de r羹t羹n羹 ispat etmesi durumu var. Ne kadar G羹venli 癟覺k覺 da yap覺lsa m羹teriye ula覺m sonras覺 esas durum g繹r羹l羹r diye d羹羹n羹yorum. Genel olarak yeni 癟覺kan mekanizmalar hakk覺nda ne diyorsunuz?

urada date modellerin fotorafl覺 bir mukayesesi mevcut. Merak eden olur diye ekliyorum:

http://www.bernardwatch.com/blog/rolex-submariner-116610-vs-16610-comparison/
Kullan覺c覺 avatar覺
nicholaihel

Kay覺t: 14 Mar 2012, 19:10

Mesaj Bg17 » 27 Haz 2015, 17:06

Bir soru, kac yasinda senin sub? Kac yildir kullaniyorsun? Bakim yaptirdin mi?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 124 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners