TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Kauçuk Kordon Temini

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tag Heuer Kauçuk Kordon Temini

Mesaj MertYe » 23 Haz 2015, 21:07

Merhabalar,

Birkaç gün önce kutu açılışını yapmış olduğum Tag Heuer Calibre 17 Rs2 saatime kauçuk kordon almak istiyorum. Saat ve saat Distribütörü olduğu için onun numarasını vermişlerdi Akasya AVM butiği aradığımda. Kendileriyle telefonda görüştüğümde 504 CHF :cry: gibi astronomik bir fiyat söylediler. 1500 liranın bir kauçuk kordon için talep edilmesi gerçekten çok ilginç bir konu. Telefonda görüştüğüm beyefendiden özellikle tekrar kontrol etmesini rica ettim bir yanlışlık olabileceği için fakat doğru olduğunu teyit etti bir kere daha.

Sorun şu ki telefonda görüştüğüm kişiye bir kauçuk kordon neden bu kadar pahalı olabilir Omega'dan bir kordon almak istediğimizde 300 liradan başlayan kauçuk kordonları olduğunu belirttiğimde kendisi de biraz hak verdi açıkçası kauçuk bir kordona 1500 lira istemenin çok mantıklı olmadığına fakat sistemde yazan bu malesef dedi.

Şimdi size sormak istediğim bu kordonu dışarıdan nereden temin edebilirim orjinal bir vaziyette. Kordonun kasa ile birleştiği noktalarda 2 parça metal mevcut fiyatın bu kadar astronomik olmasının sebebi o şekil yapmanın zor olması falan olabilir mi? Orjinaline bu kadar para vereceğime o paraya 50 tane üzerinde Tag Heuer malıdır yazmayan kauçuk kordon alırım. Gerçi uygun fiyatla bulamazsam orjinal olmayan bir versiyonu ile yetineceğim kordonun muhtemelen ama Antalya gibi bir yerde de deri kordonla yazın kullanmak bu saati hem deri için hemde benim için çok mantıklı değil açıkçası.
Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Re: Tag Heuer Kauçuk Kordon Temini

Mesaj Emre » 23 Haz 2015, 21:17

MertYe yazdı:Merhabalar,

Birkaç gün önce kutu açılışını yapmış olduğum Tag Heuer Calibre 17 Rs2 saatime kauçuk kordon almak istiyorum. Saat ve saat Distribütörü olduğu için onun numarasını vermişlerdi Akasya AVM butiği aradığımda. Kendileriyle telefonda görüştüğümde 504 CHF :cry: gibi astronomik bir fiyat söylediler. 1500 liranın bir kauçuk kordon için talep edilmesi gerçekten çok ilginç bir konu. Telefonda görüştüğüm beyefendiden özellikle tekrar kontrol etmesini rica ettim bir yanlışlık olabileceği için fakat doğru olduğunu teyit etti bir kere daha.

Sorun şu ki telefonda görüştüğüm kişiye bir kauçuk kordon neden bu kadar pahalı olabilir Omega'dan bir kordon almak istediğimizde 300 liradan başlayan kauçuk kordonları olduğunu belirttiğimde kendisi de biraz hak verdi açıkçası kauçuk bir kordona 1500 lira istemenin çok mantıklı olmadığına fakat sistemde yazan bu malesef dedi.

Şimdi size sormak istediğim bu kordonu dışarıdan nereden temin edebilirim orjinal bir vaziyette. Kordonun kasa ile birleştiği noktalarda 2 parça metal mevcut fiyatın bu kadar astronomik olmasının sebebi o şekil yapmanın zor olması falan olabilir mi? Orjinaline bu kadar para vereceğime o paraya 50 tane üzerinde Tag Heuer malıdır yazmayan kauçuk kordon alırım. Gerçi uygun fiyatla bulamazsam orjinal olmayan bir versiyonu ile yetineceğim kordonun muhtemelen ama Antalya gibi bir yerde de deri kordonla yazın kullanmak bu saati hem deri için hemde benim için çok mantıklı değil açıkçası.
Şimdiden teşekkürler.

Fiyatların yüksekliği konusunda haklı olduğunuzu belirterek Omega'nın hangi modelinde 300 TL'den başlıyor acaba kauçuk kordonlar?
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Clk » 23 Haz 2015, 21:27

Benim tavsiyem biraz marjinal olacak ama neden Hublot kayislarinda ki gibi üst kismi deri alt kismi kaucuk bir kordon yaptirmiyorsun?

Hem daha ucuza gelir, hem orijinal görüntüsü bozulmaz hem de yazin terletmez ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 23 Haz 2015, 21:43

Fiyat acayip yuksek geldi bana, patek philippe silokon kayis bile yari fiyatindan ucuz....

Clk nin fikri cok hosuma gitti...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj zafeer » 23 Haz 2015, 22:21

Clk yazdı:Benim tavsiyem biraz marjinal olacak ama neden Hublot kayislarinda ki gibi üst kismi deri alt kismi kaucuk bir kordon yaptirmiyorsun?

+1 :champ:
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj MertYe » 23 Haz 2015, 22:27

Emre yazdı:Fiyatların yüksekliği konusunda haklı olduğunuzu belirterek Omega'nın hangi modelinde 300 TL'den başlıyor acaba kauçuk kordonlar?

300 liranın Omega için ucuz bir meblağ olduğunu düşünerek böyle bir yorum yazdığınızı düşünerek cevap veriyorum.

Yakın zamanda satılık olan ve Tag'ı alırken takasladığım Omega için orjinal kordonu 280 TL'ye Nişantası Omega butikten almıştım. Fatura ve fişlerimi belli bir noktada biriktirdiğim için fişini bulmamda zor olmadı açıkçası. Fiş üzerinde CROK. kayış yazmış ama yazar kasaya rastgele bastıkları için öyle yazdığını düşünüyorum sonuçta ödedikleri vergi aynı olduğu için fişin ne olarak kesildiği çokta önemli değil. Satılık ilanı vardı forumda 9 Martta bugün itibari ile yeni kordon temin ettim diye yazmışım yorumda orda mevcut. Fiş üzerindeki tarih ile de örtüştüğünü zaten farkedersiniz.

300 liradan başlayan dememin sebebi 280 liradan daha da ucuza heralde kauçuk kordon yoktur diye düşündüğümden yoksa kesin bir bilgiye sahip olduğumdan değil. Başka biri başka bir kordonu Omega'dan 200 liraya da almış olabilir tahmini konuşmuştum o bölümde.

Omeganın satılık konusu
viewtopic.php?f=203&t=18221#axzz3duPr6FOM

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj MertYe » 23 Haz 2015, 22:32

Clk yazdı:Benim tavsiyem biraz marjinal olacak ama neden Hublot kayislarinda ki gibi üst kismi deri alt kismi kaucuk bir kordon yaptirmiyorsun?

Valla banada mantıklı geldi bu fikir yalnız bu konuda şöyle soru işaretleri oluştu kafamda.

1- Üst deri kısmına kırmızı dikişte yapılabilme durumu oluyor mu?
2- Dediğiniz gibi bir kordonu nerede yaptırabilirim malesef bu konuda pek fikrim yok.

O tip bir denemesi oldu mu daha önce bilmiyorum ama mlm ile irtibata geçiyorum an itibari ile. :thumbup:

Tüm yorumlar için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Cct » 23 Haz 2015, 22:50

Fiyat normal :!:

Yaklaşık iki yıl önce Carrera için OEM Deri Kayış + Klips için 1800 TL fiyat vermişlerdi. Tag Heuer'de malesef OEM kayışların fiyatları anormal seviyelerde..

Ben ebay'den çok daha uygun fiyata kayışı ve klipsi ayrı ayrı almıştım. Tavsiyem Chrono24'ün aksesuar bölümü ve ebay olacaktır. En az yarı fiyatına bulursun :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: barkodd, Majestic-12 [Bot] ve 159 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners