Architecte yazdı:Clk yazdı:sinanarmy yazdı:Cok vakif olmamakla beraber bir firmanin (kalitesi belli) rolex gibi cinde uretim yapmasi cok anormal gelmiyor he swiss made yazisi ozaman celisiyor diyorsaniz o ayri ama ben ayni yuksek kaliteyi ayligi 200 dolar verdigim 200 elemanla saglayabiliyorsam bunda sorun ne ki
Sorun gerceklerin bazi arkadaslarimiza agir gelmesi![]()
Cin eskiden kalitesiz ürünler üretiyordu. Gectigimiz yillarda cok sey ögrendiler. Su her ürünü cok farkli fiyat ve kalite seviyelerinde bulmak mümkün. Senin de belirtmis oldugun gibi burada ki tek celiski "Swiss made" olayi.
Omega'nın ya da başka bir İswiçre saat markası üzerinde Made İn China yazılamaz. Aslında çıkış noktan yanlış Clk. Bu yüzden sonuca gitmen olanaksız. Üzerine Made İn China ya da China Made yazan bir Omega espiri gibi olur
Architecte, baska baslik okuyup yanlislikla buraya mi yazdin nedir? Omega nereden cikti simdi

Bu arada "made in China Swiss Made" geyigi disinda ben nerede Omega Cin'de yapiliyora yakin birsey yazdim? Ben sadece kasa (tüm kasalar gibi bir cümle de kullanmadim) ve bileziklerin (bu nokta da ne kadarinin Cin'den geliyor olabilecegi hakkinda en ufak bir fikrim yok) ve mekanizma icerisinde ki parcalarin Asya'dan geldigini iddia ettim.
Mekanizma konusunda ki belge ortada! Bir sonra ki asama farkli saat markalari yöneticilerinin verdigi demecleri paylasmak! Gün icerisinde paylasacagim. O zaman Omega gözlüklerinizi cikartip Isvicre gözlüklerinizi takarsiniz

nicolaihel, Seiko örnegin bu nokta'da süper olmus

http://www.reuters.com/article/2012/03/21/swiss-watches-tagheuer-idUSL6E8EL7K320120321
Benim bu noktada dikkatimi ceken daha dogrusu benim icin önemli olan tek cümle
"We are the first company to announce in a transparent way that we are going to fit our movements with parts from Seiko, which are known as among the best," Ch ief Executive Jean-Christophe Babin told Reuters.
Acik bilgi veren ilk firma!!! Acik bilgiye ne gerek var ki? Bunlar zaten 100% Swiss made

Tabii ki bu'da salt bilgi olarak alinamaz biliyorum

Ben bombalari hazirladim kolonlara dagitiyorum. Kablolari cektikten sonra cekirdek citlatirken dügmeye basip binanin cökmesini zevkle seyredecegim