TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch Sistem 51 vs Xlite Endless Energy

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Swatch Sistem 51 vs Xlite Endless Energy

Mesaj crazyosse » 20 Haz 2015, 00:31

Merhabalar arkadaşlar, saat hastasıyımdır maddi durumlar yüzünden ilk defa kaliteli saat alacağım kendime iki saat arasında kaldım lütfen yardımcı olun.
Bütçem fazla değil max 400-450 TL kaliteli markalardan başka bir tavsiyeniz olursa tabi ki beklerim.

Swatch sistem51 Blue(360 TL) mi İrony Xlite Endless Energy Blue(400 civarı) mi?

Yaşım 20 bu arada.

Sistem51
Resim
Resim
Resim

Swatch İrony Xlite Endless Energy Blue
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
crazyosse

Re: Swatch Sistem 51 VS Xlite Endless Energy

Mesaj nicholaihel » 20 Haz 2015, 05:26

Xlite Quartz, Sistem51 otomatik mekanizma kullanıyor. Bu Bakımdan bence sistem51 bir adım önde. XLite içinde de plastik parça kullanmışlar, tamamı metal olsa belki avantaj olabilirdi. Şu haliyle benim seçimim sistem51 olur.

Mekanizma sizin için çok hayati Önem arz etmiyorsa kozmetik olarak hangisini daha çok beğenirseniz, deneyin ve onu alın.

Bütçeye yakın (iyi indirimler yakalanarak) Orient Ray diver modellerine bakılabilir. Bu da ekleme olsun.
Kullanıcı avatarı
nicholaihel

Mesaj raven » 20 Haz 2015, 12:07

bu bütçelere orient ve seiko modellerine bakılabilir. nicholaihel'in önerisi çok yerinde :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj crazyosse » 20 Haz 2015, 12:16

Daha önce dediğim gibi hiç kaliteli bir saatim olmadı, sistem51 içindeki mekanizma normal pilli bir saatten daha kaliteli olduğu için dikkatimi çekti diğerinden iyice soğudum. Sizin tavsiyelerinize bir bakayım internetten teşekkürler.

Yani artık sorum Sistem51 mi yoksa orient, seiko tarzı markalarda hangi modellere bakayım
Kullanıcı avatarı
crazyosse

Re: Swatch Sistem 51 vs Xlite Endless Energy

Mesaj khef » 20 Haz 2015, 13:00

Ilk otomatik saat icin sistem 51 fiyati, dizayni ve 90 saat guc rezervi ile muazzam. Eger quartz alinacaksa seiko modelleri bu fiyat araliginda en dogru tercih olur.
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj crazyosse » 20 Haz 2015, 13:15

khef yazdı:Ilk otomatik saat icin sistem 51 fiyati, dizayni ve 90 saat guc rezervi ile muazzam. Eger quartz alinacaksa seiko modelleri bu fiyat araliginda en dogru tercih olur.

Sabahtan beri internette araştırma yapıyorum çok fena kararsızım ancak ne bileyim ilk defa adam akıllı saat alacağım daha önce hep normal quartz deniyor galiba pilli saatler aldım 50-60 a ancak sistem51 hem otomatik, hem kaliteli marka, hemde fiyatı uçuk değil galiba hiç araştırma yapmadan direk swatch alacağım,

derken şimdi şu saatle karşılaştım : http://www.konyalisaat.com.tr/urun/swis ... -04-007-1/ süpere benziyor araştırayım bakayım
Kullanıcı avatarı
crazyosse

Mesaj kilimanjaro » 20 Haz 2015, 13:32

Benbunu tavsiye ederim.Taş gibi saat hem de otomatik.Mağazalardan çok daha iyi fiyata alınabilir.

http://aslansaat.com.tr/U1226,36,orient ... orient.htm
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj zafeer » 20 Haz 2015, 13:43

kilimanjaro yazdı:Benbunu tavsiye ederim.Taş gibi saat hem de otomatik.Mağazalardan çok daha iyi fiyata alınabilir.

http://aslansaat.com.tr/U1226,36,orient ... orient.htm

+1

Ayrica Min %20-30 daha fazla odemek istemiyorsaniz saat&saat v konyalisaatten alisveris yapmanizi onermem
Kullanıcı avatarı
zafeer

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Kakashi, sosyalcan ve 55 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners