Orca42 yazdı:Eşimin 2 technomarine'i, bir tissot'u, benim omega'm, peder'e aldığım tissot hep oradan. Servise de defalarca gittim (Kanyondaki mağazaya). Yaşanan olay çok üzücü ama Tevfik Aydın iyidir arkadaşlar. Tüm arkadaşlarımı da yönlendirmişimdir.
Kaldı ki hatalarını kabul edip iade yapmışlar. Bildiğim kadarıyla Sirkecideki ustanın baya yaşı var, "old school", tabi bu bir özür değil. Ömer Bey'in yazdıkları da oldukça samimi geldi bana. Neyse silmeyin yani bu kadar çabuk, pişkin pişkin bir açıklama ve davalık durumlar da olabilirdi. Zaten piyasada çok az saygın saatçi var, diğerleri bugün saat satar yarın balık, olayla o derece alakalılar. Tekrar geçmiş olsun...
Timing yazdı:TSF'deki yazıları sürekli olmasa da takip ediyorum. "İtibar kolay kazanılmaz ancak bir anda kaybedilir"'i destekleyen bir sürü yorumu üzülerek okudum.
Saat tamir servisini bir mağazanın mutfağı gibi görüyorum. Saatin sahibi müşterimizi önceden de tanırım ve ona bir Nomos satmaktan çok mutlu olmuştum. Serviste meydana gelen olaya mazeret aramayacağım. Hiç olmaması gereken bir olaydı. Ancak maalesef gerçekleşti. Müşterimizden ve tüm TSF takipçilerinden bu konuda özür dilerim. Serviste bir daha böyle bir olayın olmaması için gerekli tüm çabayı da göstereceğim.
Saygılarımla,
Ömer Aydın
Timing yazdı:... "İtibar kolay kazanılmaz ancak bir anda kaybedilir"'i destekleyen bir sürü yorumu üzülerek okudum.
... Serviste bir daha böyle bir olayın olmaması için gerekli tüm çabayı da göstereceğim.
Saygılarımla,
Ömer Aydın
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 231 misafir
|