TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000 TL Bütçeli Nişan Saati Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

3000 TL Bütçeli Nişan Saati Önerisi

Mesaj sinanarmy » 13 Haz 2015, 23:07

arkadaşlar 3bn tl bütce var kız arkadasım saat alıcak doğal alarak bana soruyor ve sıfır olmalı ıkıncı el saat olmaz diyor:)) otomatik olması doğal olarak tercihim ne öneririsiniz ne çok dres ne cok spor olmalı birde bilegim 18 19 cm 42 den kücük saat pek olmuyor :? :?:
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Re: 3000 TL Bütçeli Nişan Saati Önerisi

Mesaj raven » 13 Haz 2015, 23:59

Çelik bilezik ya da deri kayış tercihiniz nedir? kronometre özeliği olacak mı? biraz daha belirleyici özellikleri yazarsanız daha isabetli öneriler gelecektir. Ayrıca 3000 tl ye çıkmadan da iyi bir otomatik saat alabilirsiniz :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj sinanarmy » 14 Haz 2015, 00:08

Çelik deri cok da farketmiyor kronometre ile işim olmaz :) aklımda lld vardı ama sıfırı o seviyede bulamıyorum sadece ne cok spor ne cok dres olmasın günlük kullanabileyim istiyorum
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Mesaj Yase » 14 Haz 2015, 00:47

Tebrik ederim, mutluluklar dilerim. Benim aklima gelen markalari benden cok daha iyi biliyorsunuzdur o yuzden laf kalabaligi etmeden izlemeye geciyorum. Saatinizin acilisini yaparsiniz umarim :champ:
Yase

Mesaj sinanarmy » 14 Haz 2015, 01:01

Elbette yaparim
Nasip olursa :) tesekkur ederim iyi dilekleriniz icinn [emoji4]
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Mesaj platinum » 14 Haz 2015, 10:38

Bence nişanlınızın zevki burada daha önemli çünkü saati o kullanacak, onun içine sinmesi çok daha önemli. Mekanik saate herhangi bir ilgisi yoksa, ayda bir saat ayarlamakla asla uğraşmayacak bir yapısı varsa, 3000 TL'lik mekanik saat yerine mücehver niteliği olan (pırlantalı yada altın) quartz bir saatte olabilir.

Tissot'un quartz altın modelleri bu fiyat seviyesinde olsa gerek. Ayrıca bol pırlantalı, çelik ve hem dresswatch hem günlük olarak kulanılabilecek modelleri de mevcut.

Mekanik saat seviyorsa başlangıç seviyesinde Tissot yada bir üst seviyede Longines modelleri incelenebilir. (+- 1.000 TL bütçede oynayabileceğinizi düşünerek)
Kullanıcı avatarı
platinum

Mesaj sinanarmy » 14 Haz 2015, 11:35

Simdi bi yanlis anlasilma olmus:) ben erkek tarafim kiz arkadasim bana alcak ben zaten mucehveri aldim ona o da pek anlamadigindan bana Soyledi begen diye bende size danistim [emoji4]
Kullanıcı avatarı
sinanarmy

Mesaj platinum » 14 Haz 2015, 13:26

Hmmm. Yanlış anlamışım. :lol:
Kullanıcı avatarı
platinum

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: esclapez, Google [Bot] ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners