Bay Bond

gercekten baska markalarla anlasarak cikardigi saatler var mi bimiyorum tabii Jacques lemans i marka olarak saymazsak

Tek bildigim yoneticilere ve takimin as oyuncularina ozel olarak (hediye) Rotary Valjoux 7750 makineli bir model uretmis, ne resmini ne cismini goren yok, bir de bir Ingiliz firma Rolex'ten izin alip Daytona ya Chelsea kadran yapmis, bu saatte satis amacli degil gene Chelsea nin ust duzey yoneticilerine dagitilmis (futbolculara da yok), neyse saat guzel, quartz chronographim yoktu, az once camasir makinesini calistirdim ve kronoya bastim tabii

oto kronolarla bildigin gibi zirt pirt oynanmiyor elde kalabiliyor

iyi oldu yani, sabah kolumdaydi, camin altina mavi gasket yerlestirmisler, acayip sinyal atiyor

3 tane bilegime odaklanmis kafa yakaladim, bayagi ilgi cekici bir saat. Internette pek fazla resmi yok, sebebi acik, mavi gasketi yansitsin diye AR uygulamamislar (bana gore, yoksa ben prof. AR degilim, bence yok), dogru durust resim cekmek imkansiz, cok ucuza aldim 瞿100 deliverisi icinde (worldwide) herhalde yeni model geliyor o yuzden fiyatlara bum yaptilar
Dur suna bir kutu acilisi yapayim