TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ev İçin Mobilya Alışverişi Hakkında Bilgi ve Öneriler

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Ev İçin Mobilya Alışverişi Hakkında Bilgi ve Öneriler

Mesaj sedir » 02 Haz 2015, 14:54

İnegöl.
Sabah erken gidilir, kahvaltı olarak esnaf lokantasında çorba içilir, henüz patronlar dükkanlarına gelmeden, dükkanların önü süpürülüp sulanırken gezmeye başlanır, gezilir, saat 2-3 civarına kadar bütçeye uygun birşeyler beğenilir, köftesi yenir ve geri dönülür.
Olmaz mı diyorsunuz?
Ben yaptım oldu.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Terasus » 02 Haz 2015, 15:26

İnegöl'e gitmeye gözüm tutmuyor, İstanbul içinde hallederim artık :)

Bu arada, bugün kornişler takılmış. Salona düzgün bir şey alıp kalan odaları ucuza halletmek istiyorum. Nihayetinde gelen insanlar salondaki perdeyi görecekler, diğerleri o kadar önemli değil bence.

Kombi de takılmış bugün, boyacılar da son katı boyayacaklar bugün eğer bir aksilik olmaz ise. Şaka maka az kaldı evime taşınmama :)
Kullanıcı avatarı
Terasus

Ev İçin Mobilya Alışverişi Hakkında Bilgi ve Öneriler

Mesaj Yase » 02 Haz 2015, 17:58

Perdeyi mekanizmali zebra vs almayin temizligi cok zor. Temizlik icin bayan gelse bile cok zor. En guzeli bir golgelik, bir desenli tül bir de hoş fon - yani kenarda sus olarak duran perde- . Cok zevkli keske ben de bastan ev döşesem.
Yase

Mesaj Bg17 » 02 Haz 2015, 18:07

Yase yazdı:Perdeyi mekanizmali zebra vs almayin temizligi cok zor. Temizlik icin bayan gelse bile cok zor. En guzeli bir golgelik, bir desenli tül bir de hoş fon - yani kenarda sus olarak duran perde- . Cok zevkli keske ben de bastan ev döşesem.

Simdi aklima geldi, Malezya da mobilya ve aksesuar cok ama cok ucuz...

Sanirim bir dha bu procesese girmemek icin gidip gelmemeyi tercih edebilirim... Hem guzel dalis noktalari da var... :) :)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Yase » 02 Haz 2015, 18:15

Bu arada perdeyi de odayi da gösteren fondur. Fonun koltuklarla uyumu onemlidir. Benim koltuklarim koyu kahve, fonu su yesili aldim aydinlik oldu oda. Koyu renk koltuga koyu renk fon biraz boğar mesela.
Yase

Mesaj Architecte » 02 Haz 2015, 18:43

OnatOzer yazdı:Bekar erkeğin yaşam sırrı, en önemli ihtiyacı söylüyorum: Mikrodalga fırın. :!:
Çayı bile mikrodalgada demleyen tanıdığım var :lol:

:lol: :lol:

Ben de birini tanıyorum mikrodalga fırında tost yapmaya kalktı neredeyse evi yakacaktı, yani ben. Bizim iç mimar evde olmadığı zaman pratik ama çok tehlikeli yollar buluyorum mutfakta. Yani maksat tost makinesinin başında beklememekti amacım, ama Allahtan fırının alarmı vardı da yangın faciası yaşanmadı. :D Mikrodalga fırın bekar adamın olmazsa olmazıdır :thumbup:
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj Bg17 » 02 Haz 2015, 19:31

Yase yazdı:Bu arada perdeyi de odayi da gösteren fondur. Fonun koltuklarla uyumu onemlidir. Benim koltuklarim koyu kahve, fonu su yesili aldim aydinlik oldu oda. Koyu renk koltuga koyu renk fon biraz boğar mesela.

Evi gosteren seyler bitmez... Perde, parke, kapi (evet kapi), mobilya, avize ve bilimum isik, yastik tipi ve adedi vs vs....hele bir gun ev yaptirirsaniz dediklrtim mana ifade eder...

Ha bi de bufe olayi var ki o da evlere senliktir, niye tabak canak salonda sergilenmek ister hic anlamam ;)

Bitki ve cicek olayi apayri...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Yase » 02 Haz 2015, 19:38

Bg17 yazdı:
Yase yazdı:Bu arada perdeyi de odayi da gösteren fondur. Fonun koltuklarla uyumu onemlidir. Benim koltuklarim koyu kahve, fonu su yesili aldim aydinlik oldu oda. Koyu renk koltuga koyu renk fon biraz boğar mesela.

Evi gosteren seyler bitmez... Perde, parke, kapi (evet kapi), mobilya, avize ve bilimum isik, yastik tipi ve adedi vs vs....hele bir gun ev yaptirirsaniz dediklrtim mana ifade eder...

Ha bi de bufe olayi var ki o da evlere senliktir, niye tabak canak salonda sergilenmek ister hic anlamam ;)

Bitki ve cicek olayi apayri...

Kesinlikle katiliyorum tüm saydiklariniza fakat istisnalar olsa da bekar erkeğin evinde bu detaylarin ozenle dusunulup secilecegini dusunmuyorum. Fazla aksesuar barindirmayan bir odaya ilk girince benim gozumu ilk perde fonu alir cunku rengi ortamin isigini cok etkiliyor. Bufe olayini sevmiyorum ben, demode geliyor bana. Cicek de cok onemli, ama maksimum buyuk saksida buyuk bir orkide öbeği ve 5-10 dal bambu olmak kaydiyla.
Yase

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners