TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Audemars Piguet Instagram Kahraman覺 M覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Audemars Piguet Instagram Kahraman覺 M覺?

Mesaj Clk » 02 Haz 2015, 15:51

ahahaha afl :champ: :thumbup:

Edit: Hala g羹l羹yorum :lol:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj kremlin » 02 Haz 2015, 17:12

herkes rezerv s羹resi 繹nemli deil diyor, bence g羹ndelik kullan覺m覺 etkileyen bir ozellik. zaten saat 繹zelliklerini anlatan en k覺sa tabloda dahi yer verilen 4-5 bal覺ktan biri olmas覺 bunu gostermez mi, yada ap i癟in k繹kl羹, usta makineler 羹reten saat 羹reticisi c羹mlesini kurarken yapt覺覺 makinelerin hangi 羹st羹n y繹n羹 bunu dorulayacak o zaman?
tabi bi saat ne kadar rezervliyse o kadar kalitelidir, kriter budur deerlendirmesinde deilim ama panerailer etal覺larda klasik 44 48 saat sunarken in houselarda 3 gune yak覺n sunabiliyor diye biliyorum, bu makul olabilir mesela, ap lerin alt覺ns覺z ve tass覺z olanlar覺 stil olarak ho bulsam da 40 saat bence kullan覺m zorluu yaratacak kadar s覺k覺nt覺l覺 bir rakam, sonu癟ta bu saati alanlar yine stat羹 sembol羹 iyi markalardan bile daha fazla bedel 繹d羹yor, ap de eer saat癟ilik konusunda usta bir firmaysa daha fazla sey sunabilmeli diye dusunuyorum
Kullan覺c覺 avatar覺
kremlin

Kay覺t: 10 May 2015, 23:41

Mesaj zafeer » 02 Haz 2015, 17:16

Afl :)
Bak覺 a癟覺s覺 ve tercih meselesi san覺r覺m biz alt tabaka biraz daha param覺z覺n kar覺l覺g覺n覺 alma 癟abas覺nday覺z 羹st tabaka i癟in(tamam覺 i癟in konumuyorum) ise saatin sporcular覺n kolunda olmas覺 saate sahip olmak i癟in 繹nemli bir kriter olabiliyor.
Ayr覺ca Clkya kat覺l覺yorum hi癟bir markay覺 birisi diline dolad覺 diye o markaya birey olmaz :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj Bg17 » 02 Haz 2015, 17:16

afl yazd覺:
zafeer yazd覺:
Bg17 yazd覺:Belli taslar yerine oturuyor, niye AP ye bir turlu isinamadigim ile ilgili...

Saatleri, muZikleri, arabalari ve cevrelerindeki insanciklarla benden uzak kim istiyorsa ona yakin olsunlar...

Gorgusuzlugun, sonradan gormuslugun siniri olmaz tabii.

+1 :champ:

Al覺n size k覺skan癟 alt tabaka, p覺rlantalar覺 evde kalm覺 ama olsun :twisted: :lol: :lol:
Not : resimlere alt覺n madalyon, kolye,k羹nye vs tak覺ld覺ktan sonra, y羹ksek vol羹me rap eliinde bak覺lacakt覺r.

Resim
Resim

Bende resimde ciddi eksik var diyorum. :lol:

Asagidan bakinca ust kademe bulutlardan net gozukmuyor, ama sanirim bu saatde yikama sorunu olmus, 90 derecede yikandigi icin cekmis, ufalmis pirlantalar dusmus. Bi de rap muzik yerine sanki vivaldi caliyor gibi ;) ;)

Yaw Bir o harfi ne kadar fark yaratiyor iste....
Rap soyleyen arkadas bu saati taksa, pavarotti nin yandan yemisi olacak gibi hissettim bi an...

Saka bi yana sozum meclisten disari, ap roo kendi srgmentindeki en basarili saat. Ama bu tarz bir imaj benim gibi kullanicilarin yukarida goruldugu uzere bagirarak kacmami sagliyor...

Arsivden bi resim de ben ekleyim

Resim
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Architecte » 02 Haz 2015, 18:07

Horologi konusunda fark覺ndal覺k yakalad覺ktan sonra, art覺k g繹r羹t羹羹m羹z m羹terilerin kollar覺ndan g繹z羹m羹 alamaz oldum. Bir t羹r horolojik sap覺k oldum 癟覺kt覺m :D M羹terilerimiz genellikle yabanc覺, ama yerli de olsalar hepsi elitist tabakadan oluyorlar. Bir t羹r kaymakl覺 kaday覺f tabakas覺. G繹r羹me s覺ras覺nda konuyu d繹nderip dolat覺r覺p kollar覺ndaki saatlere getiriyorum, al覺yorum, inceliyorum sorgu sual ediyorum. Baz覺 saatler fotografta 癟ok k繹t羹 癟覺k覺yor. Bunlardan biri de Hublot! Mesela fotograf 羹zerinden g繹rd羹羹m Hublot saatleri hi癟 sevmedim, ta ki elime al覺ncaya kadar. Bal覺覺n konusu olan AP ise 癟ok g羹zel bir saat. zellikle Royal Oak platinum ya da White Gold AP saatler ger癟ekten kullan覺c覺lar覺n覺 ayr覺cal覺kl覺 bir z羹mre yap覺yor. Bence AP, Rolex day date president dial diamonds saatler kadar g繹sterili ve elit bir saat. 襤nstagram da hesab覺m olmad覺覺 i癟in neler d繹nd羹羹n羹 bilemeyeceim. :D Mekanik olarak art覺s覺 eksisi baka bir konu tabii ki.
Tecr羹be, hayatta yediimiz kaz覺klar覺n toplam覺d覺r'
Kullan覺c覺 avatar覺
Architecte

Ya: 52
Kay覺t: 11 Nis 2014, 00:56

Mesaj Clk » 02 Haz 2015, 19:13

zafeer yazd覺:Ayr覺ca Clkya kat覺l覺yorum hi癟bir markay覺 birisi diline dolad覺 diye o markaya birey olmaz :thumbup:

Clk baskasi icin yazinca tamam, Clk sevdigi markaya c繹p deyince tamam, Clk Day Date president ile AP Offshore'u bir tutunca tamam ama ucuz Omega'yi yargilayinca fanatik :D :lol: :lol: :D

You made my day mate :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Bg17 » 02 Haz 2015, 19:24

Clk yazd覺:
zafeer yazd覺:Ayr覺ca Clkya kat覺l覺yorum hi癟bir markay覺 birisi diline dolad覺 diye o markaya birey olmaz :thumbup:

Clk baskasi icin yazinca tamam, Clk sevdigi markaya c繹p deyince tamam, Clk Day Date president ile AP Offshore'u bir tutunca tamam ama ucuz Omega'yi yargilayinca fanatik :D :lol: :lol: :D

You made my day mate :thumbup:

Markaya bisey olmaz, ama forum icindeki algiya olur.

Bulent ben o tartismayi kapattik saniyordum.

Herkesin zevki kendine, ben prestij gerekiyorsa beyaz altin 5960 i tek gecerim, yada lange 1 yada 5711i . Ama bu saatler rapcinin (sarkici demeye dilim varmio) istedigi imaji olusturmaz sanirim.

Ap ye de bisey demiyorum, roo kullanici kitlesine laf ediyorum. Yoksa jumbo ya bisey demem oldukca da begenirim. (biraz phali oldugunu dusunuyorum ama bu mukemmel oldugu gercegiji degistirmez)

Ayrica soolemeden edemeyecegim daydate ile roo arasinda benim gozumde ciddi bir prestij farki vardir.... Sahsen senin gayet koyu renk takim yada smokin disinda kullandigini dusunmuyorum, yanlisim varsa soyle.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj afl » 02 Haz 2015, 20:03

ermansire yazd覺:Sorunun tek bir cevab覺 var: Deil.

Bal覺覺n sorusuna geri gelirsek, ermansire +1

AP konusunda ise ben markay覺 tart覺mam dorusu, fakat ROO modelinin 100 癟eidinden 99 unun da bu k繹t羹 繹hreti hak ettii bir ger癟ek. Sonu癟ta AP memnun, tal覺 tak覺l覺 abiler ablalar memnun, bize geyik d羹羹yor.
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: schwager, sphinx ve 186 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners