TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SPC134P Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SPC134P Yorum

Mesaj asimfevzi » 28 May 2015, 01:12

500 TL civarında bütcem var. Kendimi biraz zorlayıp tasarımını çok beğendiğim Seiko SPC134P yi 650 tl civarında buldum, almaya karar verdim. Fakar bu saat ile ilgili doğru dürüst bilgi bulamıyorum. Türkiye yetkili satıcı olan aydın saatte bulunuyor fakat orjinal seiko sitesinde mevcut değil. Ayrıca yabancı sitelerde de bu saatle ilgili bir şey bulunmuyor. Sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz ?

Bir de yine max. 600-650 TL arası olmak üzere başka saat tavsiyelerinizi de alabilirm. Yalnız o seikoyu çok beğendim. Gidip bir yetkili satış mağazasında da koluma taktım, gerçekten çok hoş duruyor.

Biraz öbürü ile alakasız gibi ama ikisi arasında çok gidip geldiğim Timex T2N720 beğendiğim modeller arasında yalnız çapı çok büyük ve bu beni rahatsız ediyor. Yine beğendiğim modeller arasında Seiko SNDF45P var. Liste biraz daha uzuyor :). En yukarıda yazdığımı alacağım ama sorduğum gibi neden seiko koleksiyonunda veya yabancı bir sitede saatle ilgili bir bilgi bulamıyorum? teşekkürler
Kullanıcı avatarı
asimfevzi

Re: Seiko Spc 134

Mesaj SeRxx » 31 May 2015, 16:52

Foruma hoş geldiniz :champ: Seiko markasının çok geniş bir ürün yelpazesi var; bu yüzden de her modeli hakkında bilgiye ulaşmak zor olabiliyor. SPC134P'yi beğendim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Seiko SPC134P Yorum

Mesaj maiii » 02 Haz 2015, 00:20

O paraya çok daha güzellerini forumda bulabilirsiniz. Tavsiyem forumda takılmadan almayın
Kullanıcı avatarı
maiii

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners