Emre yazd覺::lol: rap camias覺n覺n vazge癟ilmezleri, Clk bakan覺n 癟ok sevdii bir marka ve AP![]()
Clk yazd覺:Emre yazd覺::lol: rap camias覺n覺n vazge癟ilmezleri, Clk bakan覺n 癟ok sevdii bir marka ve AP![]()
Emre ben de rapciyim bilmiyor musun?![]()
AP'yi itin biri (yukarida ki sarkiyi yazandan bahsediyorum) diline doladi, 羹zerine sarki yazdi diye AP'ye birsey olmaz. Instagramda ki fotograflarda AP'ye zarar vermez c羹nk羹 zaten Offshore hedef kitlesi bu adamlar.
L羹ks bir ihtiyac degil, 40 saat reserv s羹resi bu saati almak isteyenler icin 繹nemli bir konu da degil! Lamborghini alan adam o araci sadece spor otomobil oldugu icin degil ayni zamanda statu sembol羹 oldugu icin aliyor. Sonucta Lambo Gallardo'nun 繹n/arka aks agirlik dagiliminin bariz bir sekilde y羹ksek s羹ratler icin ideal olmamasi alicisini ilgilendirmiyor. T羹m arkadaslarim safkan spor otomobil sahibi ama neredeyse hicbiri o araci hakki ile s羹rebilecek yetenege ve adrenaline sahip degil! Neden spor otomobil aliyorlar? C羹nk羹 bir restaurant'in yada bar'in 繹n羹ne Porsche, Ferrari, Lamborghini yada Maseratti ile gitmek ayri! Aynisi AP Offshore ve m羹steri kitlesi icin gecerli. Benim President day-date'te ayni kategoride![]()
Kisacasi sizlerin elestirdigi noktalardan AP para kazaniyor
Emre yazd覺:Malesef instagram'da payla覺lan fotoraflar AP'nin sat覺lar覺na olumlu etki etse de marka imaj覺na da olumsuz etki etmeye devam ediyor.
Bg17 yazd覺:Belli taslar yerine oturuyor, niye AP ye bir turlu isinamadigim ile ilgili...
Saatleri, muZikleri, arabalari ve cevrelerindeki insanciklarla benden uzak kim istiyorsa ona yakin olsunlar...
Gorgusuzlugun, sonradan gormuslugun siniri olmaz tabii.
Bg17 yazd覺:Belli taslar yerine oturuyor, niye AP ye bir turlu isinamadigim ile ilgili...
Saatleri, muZikleri, arabalari ve cevrelerindeki insanciklarla benden uzak kim istiyorsa ona yakin olsunlar...
zafeer yazd覺:Bg17 yazd覺:Belli taslar yerine oturuyor, niye AP ye bir turlu isinamadigim ile ilgili...
+1
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Fevzi44, Google [Bot], schwager, sphinx ve 212 misafir
|