Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
MertYe » 30 May 2015, 02:26
Quartz baktığınız için genel olarak quartz olarak tavsiyede bulunacağım.
Internette n11.com sitesi üzerinden bir ara ferrari marka saatleri incelemistim. Site üzerindeki fiyatları uygundu. Fakat n11 de yanlış bilmiyorsam ilanı n11 den bağımsız şahıslar veriyor. Orjinal ürün aldığınızdan emin olun.
Gerçekten ferrari saatlerin siyah ve kauçuk uyumunu çok beğeniyorum. Tercih tabiki size kalmış
-

MertYe
-
zafeer » 30 May 2015, 11:50
Yurtdışından alabilirim derseniz rakuten yada seiyajapanden beğeninize uygun bir seiko bulabilirsiniz
-

zafeer
-
omerkutay » 30 May 2015, 23:28
Merhaba Zafer; yurt dışından alabilirim ortalama fiyat farkı nekadardır sizce yurt dışından almaya değermi? Rakuten adlı web sitesine bakıyorum buradaki ürünler orjinalmi?
-

omerkutay
-
omerkutay » 30 May 2015, 23:45
SeRxx yazdı:Seiko Chronograph modellerine bakmanızı tavsiye ediyorum

Geçenlerde kuzenime Seiko SNDF93P modelini aldık, çok da memnun

Tavsiyeni değerlendiriyorum

-

omerkutay
-
zafeer » 31 May 2015, 00:01
omerkutay yazdı:Merhaba Zafer; yurt dışından alabilirim ortalama fiyat farkı nekadardır sizce yurt dışından almaya değermi? Rakuten adlı web sitesine bakıyorum buradaki ürünler orjinalmi?
Ürünlerin hepsi orjinal ve çoğunluğu jdm dediğimiz trde hatta japonya dışında satılmayan seikolar çok başarılı be uygun alternatifler mevcut
-

zafeer
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: barkodd, Majestic-12 [Bot] ve 147 misafir