Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
dambuldambul » 28 May 2015, 00:15
Merhaba ustalar size danısmak istediğim bir konu var yukarıda kodunu paylaştıgım otomatik saati bu akşam kadıköyde orient bayisinden aslansaat garantisiyle 240 tl ye aldım mekanizma hakkında pek bir bilgi edinemedim kendisi bu saati uzun yıllar kullanabileceğimi söyledi bana bende düşük bütçeli otomatik böyle bir saat arıyordum zaten bu saate daha öncelemiş yada kullanan arkadaşlar varsa mekanizması hakkında güç rezervi hakkında su geçirmeme hakkın da sağlamlığı hakkında görüşlerini acilinden paylaşabilirmisimiz ?
not :saatin 2 adet fotografını çektim notebookdan resimler net olmayablir paylaşıyorum hemen......
-

dambuldambul
-
Shams » 28 May 2015, 15:40
bu saatin fiyatı bu civarlarda zaten. Güle güle kullanın.
-

Shams
-
dambuldambul » 28 May 2015, 18:33
Shams yazdı:bu saatin fiyatı bu civarlarda zaten. Güle güle kullanın.
peki sağlam bir saatmidir su alır mı mekanizması nasıldır bilgin var mı uzun yıllar kullanabilirmiyim ?
-

dambuldambul
-
kethuda57 » 28 May 2015, 21:58
Hayırlı olsun güle güle kullanın... Duvara fırlatmadığınız sürece sağlamdır. 30 m su geçirmezlik özelliği yazmışlar. Ufak su temaslarından etkilemenyecektir ama yine de suyla çok temas ettirmemeye çalışın. Uzun yıllar boyunca kolunuzda kalacaktır merak etmeyin tabi siz vaz geçmezseniz

Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
-

kethuda57
-
Architecte » 28 May 2015, 22:24
Çok güzel bir marka model seçmişsin. Benim de yeşil kadranlı ince belli bir Orient saatim var. Orient godzilladır king kong'dur, yani çok sağlam markadır.
Güle güle kullan

Tebrikler.

Fiyatı da mükemmele yakın

Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
-

Architecte
-
maiii » 02 Haz 2015, 00:23
Sağlamdır merak etmeyin. Fiyatta iyi
-

maiii
-