TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox Inox vs ?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Victorinox Inox vs ?

Mesaj mlm » 26 May 2015, 01:42

Şu nasıl olur dostum?:)

viewtopic.php?t=19336
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Shinigami » 26 May 2015, 01:43

mlm yazdı:Şu nasıl olur dostum?:)

http://www.forum.saatforumu.com/viewtopic.php?t=19336

muazzam ama suunto core black kullanıyorum, biraz gereksiz kaçar gibi aynısına yakın :)

edit: aa satılık olduğunu şimdi farkettim, ben tanıtım link i sandım. core black olmasa kesin dusunurdum. yine dusunebilirim gerci :D
En son Shinigami tarafından 26 May 2015, 01:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj mlm » 26 May 2015, 01:46

Serkan satamadık senin saati ben sana dedim almaz Murat diye :D :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj mlm » 26 May 2015, 01:47

Hay Allah özelden yazacaktım buraya mı yazmışım :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj manil » 26 May 2015, 09:08

Victorinox inox'u her türlü tavsiye ederim. Saat 43mm kasa olsa da kadran biraz daha küçük gibi duruyor. Bunun sebebi saatin tamamen indestructible olması. Kutu açılışını zaten yapmıştım, orada detay bilgiyi bulabilirsiniz.

Saatin çok olumsuz bir yönü yok, sadece LE Seiko alacağım için elden çıkartmıştım, muhtemelen bi süre sonra günlük kullanım için tekrar alacağım.

Çok takıntılı biri iseniz (benim gibi) quartz saatlerde saniye tam olarak indislerin üzerine oturmayabiliyor. Bu da Victorinox'tan ziyade tüm quartzlara özgü. O aklımda kalmış.. Kimisi bu durumu umursamaz bile o ayrı...

Kauçuk kayışları pek sevemediğim için hiç kullanmamıştım, kalın kanvas nato kayışla kullanmıştım, tarz saat idi. Saati alırsanız kanvas kayışı da öneririm, MLM yani Cengiz Bey bu konuda yardımcı olabilir....

Her açıdan tavsiye edebileceğim, bir saattir, alırsanız siyah rengi öneririm.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Shinigami » 26 May 2015, 11:25

manil yazdı:Victorinox inox'u her türlü tavsiye ederim. Saat 43mm kasa olsa da kadran biraz daha küçük gibi duruyor. Bunun sebebi saatin tamamen indestructible olması. Kutu açılışını zaten yapmıştım, orada detay bilgiyi bulabilirsiniz.

Saatin çok olumsuz bir yönü yok, sadece LE Seiko alacağım için elden çıkartmıştım, muhtemelen bi süre sonra günlük kullanım için tekrar alacağım.

Çok takıntılı biri iseniz (benim gibi) quartz saatlerde saniye tam olarak indislerin üzerine oturmayabiliyor. Bu da Victorinox'tan ziyade tüm quartzlara özgü. O aklımda kalmış.. Kimisi bu durumu umursamaz bile o ayrı...

Kauçuk kayışları pek sevemediğim için hiç kullanmamıştım, kalın kanvas nato kayışla kullanmıştım, tarz saat idi. Saati alırsanız kanvas kayışı da öneririm, MLM yani Cengiz Bey bu konuda yardımcı olabilir....

Her açıdan tavsiye edebileceğim, bir saattir, alırsanız siyah rengi öneririm.

Teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için. Bugün tekrar bakmaya gideceğim, dediğiniz gibi nato kayışla tadından yenmez :) tam bileğimde deneme şansım olmadı belki ondan dolayı boyutuyla ilgili yanılgıya düşmüş olabilirim.
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj SerkanGS » 26 May 2015, 11:33

mlm yazdı:Serkan satamadık senin saati ben sana dedim almaz Murat diye :D :D

Alem adamsın Cengizim :D :D
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

Mesaj Shinigami » 26 May 2015, 11:40

SerkanGS yazdı:
mlm yazdı:Serkan satamadık senin saati ben sana dedim almaz Murat diye :D :D

Alem adamsın Cengizim :D :D

yakını elimde olmasa kaçırmazdım ama Serkan Bey, şimdiden hayırlısı olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
Shinigami

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 172 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners