TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox Inox vs ?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Victorinox Inox vs ?

Mesaj Shinigami » 25 May 2015, 18:16

Selamlar, günlük kullanım için ya quartz ya kinetic, solar tipi mekanizmalı, tasarım olarak victorinox inox ("tool watch" deniyor herhalde tam bilmemekle birlikte) a benzeyen ve o bütçe civarında bir saat düşünüyorum, tecrübeleriniz, yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Bugün inox u deneme şansım oldu, sanki bileğime biraz küçük geldi, tam emin olmamakla beraber tekrar denemem lazım. Kadran kasanın içinde çok ufak kalmış sanki.

Resim
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Re: Victorinox Inox vs ?

Mesaj SeRxx » 25 May 2015, 18:47

Submariner :D

Seiko Sportura Kinetic modellerine de bir göz atın bence [emoji106]
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Shinigami » 25 May 2015, 19:14

SeRxx yazdı:Submariner :D

Seiko Sportura Kinetic modellerine de bir göz atın bence :thumbup:

teşekkür ederim öneriler için SeRxx, submariner dan önce aklımda hep bir U1 var, o aradan çıkmadan başka saate yönelmem herhalde :D ama şu anda otomatik olmaması biraz daha önemli benim için, kinetic veya solar modeller daha mantıklı dediğiniz gibi seiko dan ama seiko değilde başka bir marka olsun istiyorum nedense. araştırmaya devam.
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Victorinox Inox vs ?

Mesaj mlm » 25 May 2015, 20:18

Muratcım, ben her şekilde Victorinox İnox'u alırdım ve hatta sen de sanırım alacaksın :D ama bir tavsiyede benden;

Citizen Ecozilla,
Resim

Evet, bir Seiko değil :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Shinigami » 25 May 2015, 20:35

mlm yazdı:Muratcım, ben her şekilde Victorinox İnox'u alırdım ve hatta sen de sanırım alacaksın :D ama bir tavsiyede benden;

Citizen Ecozilla,
Resim

Evet, bir Seiko değil :D

çok büyük bir heyecanla ve kesin alıp çıkarım kafasıyla gidip geri döndüm Cengiz, ondan dolayı tam emin değilim. beklediğimden çok daha ufak çıktı, kasa neyse tam ideal boyutlarda ama kadran çok ufak kalmış içerisinde yada bana öyle geldi, tekrar gittiğimde bakacağım. ecozilla da aynı gözüküyor, kasa içerisinde kadran ufak, yeni keşfettim benim hoşuma gitmiyor muş :D
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj mlm » 25 May 2015, 20:42

Darbelere daha mukavim olsun diye kasayı kalın yapıyorlar zahir:) Bu tarz toolwatch'ların geneli böyle kanımca. G-Shock'lar, Protrek'ler de aynı şekilde, kadranlar kasaya göre küçük kalıyor :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Shinigami » 25 May 2015, 20:48

mlm yazdı:Darbelere daha mukavim olsun diye kasayı kalın yapıyorlar zahir:) Bu tarz toolwatch'ların geneli böyle kanımca. G-Shock'lar, Protrek'ler de aynı şekilde, kadranlar kasaya göre küçük kalıyor :)

tabi doğru, işte bahsi geçen bütün toolwatch lar gözüme normal gözükürken, inox da bi gariplikten soğuttum, tam parmağımı koyamıyorum nedir. Tam koluma takamadım gerçi, baktığım yerdeki satıcı alacaksanız çıkarayım vs muhabbetine girince. öyle üstünkörü baktım.
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj mlm » 25 May 2015, 20:50

Manil bu saati kullanmıştı bir dönem, sonra sattı diye biliyorum, belki onun fikirleri yol gösterici olabilir.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 175 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners