襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Toruntaybora rica ederim ok tebrikler G羹zel g羹nlerde Ben bug羹ne kadar bu saate sahip olanlar aras覺nda bir kii d覺覺nda beenmeyen birisine rastlamad覺m. Genel olarak 癟ok dengeli ve 覺k bir spor chronograph saat ki zaten TSF i癟in anlam覺 繹zel.
Deri kay覺 balant覺 par癟as覺 ve 癟elik bilezik temini i癟in kendim ura覺yorum. Halledersem topluca kendi firmam覺z 羹zerinden ithal edeceiz. Balant覺 par癟al覺 croco kay覺lar覺 olduk癟a y羹ksek fiyatl覺 maalesef. Serhat Amerika'dan resmi bayisinden hesapl覺 diyebileceimiz bir rakamla deri kay覺 bulmutu, ya da oradan topluca deri kay覺 veya balant覺 par癟as覺n覺 almaya 癟al覺aca覺z.
Miriel teekk羹rler. Say覺n Bond tekrar teekk羹rle, deri kay覺 aparat覺 ve 癟elik bilezik i癟in Benden 繹nce talep yoksa en birinci s覺raya talibim. Benden 繹nce kim varsa s覺ram覺 beklerim.