TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mido Ocean Star "Datorette" Yorum

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Mido Ocean Star "Datorette" Yorum

Mesaj godzilla34 » 22 Ağu 2010, 22:49

Resim

Sevgili usdatlar bu saat icin yorumlar ne olacak merak ediyorum suan aldim ve bana gore cok uygun bir fiyata aldim sizlerden az ogrendigim kadar ama siz genede bu saatin yorumlarini yaparsaniz sevinirim tesekkurler simdiden saygilar herkese
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Re: Mido Ocean Star "Datorette" Yorum

Mesaj Bond » 22 Ağu 2010, 23:12

Mesh bilezik sonradan takılma bildiğim kadar ile ama yakışmış, hoş bir vintage Mido Ocean Star. Kadran ve indexler güzel, genel olarak temizde duruyor kondisyonu.

Güle güle kullan diyeceğim yanlız bu bir Ladies Watch, yani bayan modeli olmalı :) Oldukça minik bir saattir. 24-25mm olmalı. Belki şansına erkek ölçüsü olanda vardır, o bilgiyi senden bekliyoruz saati alınca. :) 30-35 Euro gibi birşeymi ödedin?

Diğer Tissot ne oldu? Geldiyse incelemişsindir, ek bilgileri bekliyoruz o konuya.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj godzilla34 » 22 Ağu 2010, 23:23

tissot makine resmi ekledim ustadim evet bu saatide 30 euro civari aldim ama bayan degil erkek saati olarak yazilmis 2,5 cm
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj razz » 22 Ağu 2010, 23:33

Mido çok sevdiğim bir markadır.. İki tane Commander DatoDay kullandım yakın zamanda.. Klasik çizgiye sahip modellerini hale üretir.. Fiyat/performans olarak da çok başarılıdır..
Aldığınız klasik Mido dizaynına haiz, güzel bir model.. Mesh bilezik orijinalinde de olabilir zira Mido mesh bilezikli modellerine her dönem ürün yelpazesinde yer vermiştir..
Saatin bayan modeli olduğu konusunda Bond'a 100% katılıyorum bu arada :) Ama üzülmeye gerek yok, basit bir bakım ve kasa/cam polisajı ile çok şık bir hediye olur ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Bond » 22 Ağu 2010, 23:38

Saat Mido Ocean Star Datorette Ladies Watch, bence aldığın satıcı belirtmemiş. Almadan önce burda sorsan yardımcı olacaklar çıkacaktır yada kendin az araştırsan hep dediğimiz gibi belki almazdın. :) Ama kullanmak istersen kullanılırda elbette ne olacak. Yada eşine hediye edersin. Yukarda yazdığım gibi bence kadran ve indexler gayet şık meshte çok yakışmış.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj godzilla34 » 22 Ağu 2010, 23:46

Sagolun ustadlar demekki ne olmus esimin yeni bir saati olmus varsin olsun goz cikarmaz dursun bir kenarda ama tissot makine icin yorum yaparsaniz sevinirim makine resimlerini ekledim ustadlar simdiden tesekkurler
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners