Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Merhabalar aranızda pek eski sayılmam ancak elimden geldiğince forumu takip etmekteyim yeni bir saat yada gerçek bir saat almaya karar verdim ve 2.000 lira bütçe ayırdım başlangıç için 25 yaşındayım tarzıma uygun çok klasik olmayan otomatik kaliteli prestij bir saat arıyorum mekanizmadan pek fazla anlamam görünüş olarak dikkat çekecek bir saat önerirseniz memnum olurum tavsiyeleriniz benim için önemlidir.
Öncelikle hosgeldiniz, Ben olsam butceyi az zorlayip hydroconqest almaya calisirdim. Yada butceyi rahatlatip certina action alirdim.. Guzel bir senecekte kinetik bir sportura olabilir..
Önerileriniz için çok teşekkür ederim aslında benimde aklımda tamda Tag Heuer Aquaracer var fakat ikinci el konusunda tam emin değilim daha önce böyle bir alışveriş gerçekleştirmedim birtane var aklımda site içerisinde buyrun ne dersiniz?