Saat çantası araştırırken Zeugma Leather Works ile ilgili bir siteye denk geldim. Forumda önceden Savarona isimli çantalarını da bir kullanıcıda görmüştüm. Çantalar gerçekten resimlerde gördüğüm kadarıyla çok kaliteli. Sitesinde 620usd'lik bir etikete sahip bu çanta. Bir ara siteleri kapalıyken forumdan telefon numaralarını bularak telefonla sormuştum Türkiye içi 100 dolar daha indirim yapabileceklerini söylemişlerdi.
Açıkçası çantayı gerçekten çok beğendim içine koyacağım saatin adınında Savarona oluşu da biraz manidar oldu benim için fakat böyle bir bütçeyi saat çantası için ayırmayı kendim için biraz fazla pahalı buluyorum. Bu iş için 500 liraya kadar bir bütçe ayırabilirim diye düşünüyorum. Daha öncede saat çantaları ile ilgili konu açmıştım ama o zamanlar genelde kutu tipi bakıyordum. Mudo conceptte satılan tarz kutuları incelemiştim o zamanlar.
İnceledikçe kulplu bir çantanın daha çok hoşuma gideceğine karar verdim. Savarona çanta için 500 liranında üzerine çıkarım diye düşünmüştüm ama dediğim gibi 500-520 dolar dediğimiz çok ciddi bir para bir sonraki saat için ekstra bütçe olur diye düşünüyorum en azından. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu tip çantalar satan yerler veya internet siteleri hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim.
Referans olması adına çantanın resmi

Edit: Konunun adı sanki yazdıklarımdan biraz bağımsız oldu gibi