TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj Yase » 07 May 2015, 12:24

Boyle tepkiler gelince diyorum ki heralde yanlis foruma yaziyorum :D
Yase

Kay覺t: 21 Eyl 2014, 17:19

Mesaj zafeer » 07 May 2015, 21:42

Bencede bir s羹re beklemekte fayda var
Problem d羹zelmezse zaten firma saatine sahip 癟覺kar illa a癟覺caz derlerse ve a癟t覺rmak istemezseniz deiim talep edin kesinlikle de簾tireceklerdir :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj Yase » 07 May 2015, 22:14

Zafeer 2 gundur olcum yapiyorum -2 farkli pozisyonda- ortalama +11.5 su an. 襤lk hafta +22 yi g繹rm羹t羹m acaba yavas yavas kendine geliyor mu diye dusunuyorum. Biraz daha bekleyip gerekeni yapacagim.
Yase

Mesaj afl » 08 May 2015, 12:21

Yase, 繹l癟羹m yaparken nas覺l bir yol izliyorsunuz bilmiyorum ama ben basit bir yol 癟izeyim. M羹hendis m羹hendisin halinden anlar :D
1- saatinizi referans saatle ayarlay覺n. Diyelim ki 09:00:00 da ayar yap覺n.
2- saatinizi s羹rekli kullan覺n veya kullanm覺yorsan覺z kurun, b繹ylece durmas覺n覺 engelleyin.
3- 24 saat sonra 09:00:00 da 繹l癟羹m羹n羹z羹 yap覺n ve not edin, diyelim ki 09:00:14 buldunuz. Bu ekilde not edin ve saatinizi tekrar ayarlamay覺n. B覺rak覺n +14 ile 癟al覺maya devam etsin.
4- 2. g羹n yine 09:00:00 da 繹l癟羹m yap覺n, diyelim ki 09:00:21 buldunuz, Bu ekilde not edin. Toplamda 21 saniye olmas覺na ramen g羹nl羹k 7 saniyeye d羹m羹 demektir. Yine saatinizi ayarlamay覺n ve +21 ile kullanmaya devam edin.
5- bu ilemi bir hafta yap覺n. Kay覺tlar覺n覺z覺 tutun. Saatinizi bir hafta sonra tekrar referans saatinize g繹re ayarlay覺n.
6- Bu haftal覺k ilemleri de 4 hatta 8 hafta yap覺n. B繹ylece toplamda 2 ay 繹l癟羹m羹n羹z olur.
7- Bir ay sonunda bence makul deerlere iner, inmese de kendinize bir ay daha verin.
8- 6-8 haftada sapma hala b羹y羹kse g繹n羹l rahatl覺覺yla endielenmeye balayabilirsiniz, 繹l癟羹mlerinizle beraber servise gidin.
Not: Bende Tag Heuer Carrera 6 hafta, Rolex Submariner 4 hafta da kendini toplam覺t覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
afl

Ya: 58
Kay覺t: 27 May 2014, 15:18

Mesaj mlm » 08 May 2015, 12:31

Ama elbette 繹ncesinde saati ald覺覺n yerle bu 繹l癟羹mleri yapaca覺n覺 ve sonuca g繹re kendileriyle iletiim kuraca覺n覺 s繹ylemekte fayda var Yase.
Umar覺m saatin bu s羹rede dilediin sapma(ma)ya kavuur da hi癟 birine gerek kalmaz.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Yase » 08 May 2015, 12:35

Afl cok tesekkur ederim, ayni bahsettiginiz sekilde yapiyorum.
Mlm tesekkur ederim umarim duzelir. Aldigim bayiyi aradim soyledim durumu servisle gorusemedim henuz cevap veren yok bir daha deneyeyim bugun.
Yase

Mesaj Yase » 08 May 2015, 13:23

imdi g繹r羹t羹m serviste Ziya Beyle, anlatt覺m durumu ve sapman覺n fazla olduunu kabul etti o da. l癟羹m yap覺p i癟ini a癟覺p + - ayar yap覺lan yerden cok basit bir ilemle ayar覺n覺 yapaca覺n覺 s繹yledi. Bu durumun nedenini sorduumda 襤svi癟renin hava artlar覺yla buras覺 ayn覺 deil hava artlar覺ndan etkilenmitir gibi bir a癟覺klama yap覺ld覺 ger癟i t羹m saatler 襤svi癟reden geliyor piyango bana vurdu yine :lol: Yeni bir saatin i癟ini a癟t覺rmakla ilgili kayg覺mdan bahsettim, saati a癟t覺raca覺m yerin g羹venilir, s覺radan bir yer olmad覺覺n覺 s繹yledi vs vs... Deiim i癟in bir giriimde bulunay覺m m覺 yoksa sakin sakin saatimi g繹t羹r羹p a癟t覺ray覺m m覺 ne diyorsunuz ?
Yase

Rolex Oyster Perpetual No Date 116000 Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj onatozer » 08 May 2015, 13:50

Ben hala biraz daha sab覺rl覺 olmak gerektiini d羹羹n羹yorum. Dakika baz覺nda bir sapma olmad覺k癟a a癟t覺rmaya da pek gerek olmad覺覺n覺 d羹羹n羹yorum. Ancak rahats覺zl覺k verip kafaya tak覺lacaksa Ziya beyin de bahsettii gibi olduk癟a ufak ve k覺sa bir ilem. Hava deiimi hakk覺ndaki senaryo hakk覺nda ise yorumsuzum. :D

Bu arada Afl'nin bahsettii senaryoyu takip i癟in g羹zel bir site var:http://www.toolwatch.io/

G羹n baz覺nda bir ayl覺k ortalama almak i癟in rahat癟a kullan覺labilir. :thumbup: Ayr覺ca konunun ba覺ndan itibaren payla覺lan 繹l癟羹m deerlerine g繹re sapma azalma eiliminde. Bir s羹re daha 繹l癟羹m yap覺p d羹zelmezse servise gidilebilir, moral bozacak, can s覺kacak bir durum kesinlikle yok. :thumbup: Duyduum-kar覺lat覺覺m maceralar覺 buraya tek tek yazarsam kimse saat almaz. :lol: :lol:
En son onatozer taraf覺ndan 08 May 2015, 14:09 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

ncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 314 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners