Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
Evet arkadalar sizleri 癟ok bekletmek istemem tahminde bulunan b羹t羹n arkadalara teekk羹r ediyorum saatimiz Orient hakk覺nda 癟ok detayl覺 bilgi edinemedim ama edindiim bilgileri sizlerle paylaay覺m eksiklerim yanl覺lar覺m olursa sizlerden bu iin ustalar覺 olarak d羹zeltmenizi istirham ediyorum.
Architecte tebrikler
Saatimizin model numaras覺 FUNC7005B0 45 mm 癟ap覺nda tepe ile birlikte 47 mm 9 mm kal覺nl覺覺nda parlat覺lm覺 癟elii olan bir kasaya sahip. Lug aral覺覺 24 mm (bu arada bu 繹l癟羹leri kendim 繹l癟erek teyit ettim) bombeli mineral bir cam覺m覺z var.Makinemiz Quartz ama 繹zelliklerini bilmiyorum.50 mt ye su ge癟irmezlie sahip saatimize silikon kordon elik ediyor.Daha 繹nce silikon kordon kullanmad覺覺m i癟in kalitesi hakk覺nda bir ey diyemiyorum ama kaliteli silikon dal覺 g繹zl羹羹 kulland覺m ona k覺yasala 癟ok iyi olduunu s繹yleyemem Siyah bir kadrana sahip olan saatimize 6 y繹n羹nde tarih g繹stergesine yer verilmi. Kadrandaki indisler parlak bir malzeme ile 癟er癟evelenmi lumelere sahip, tabiki lumeler bir monster deil bizde zaten 癟ok para vermedik Fazla ba覺n覺z覺 ar覺tmayay覺m saat kasa formu ve kadran olarak houma gitti fiyat ve performans olarakta bana g繹re gayet iyi 205 tl d覺ardan bak覺ld覺覺nda 2000 tl lik saat sanki 覺k ve fiyat覺na g繹re gayet g羹zel i癟ilii var daha ne olsun. Beni dinleme zahmetinde bulunan b羹t羹n arkadalara teekk羹r ediyorum. S羹r癟羹 lisan ettiysek af ola
En son gungorr taraf覺ndan 09 May 2015, 11:43 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 2 kere d羹zenlendi.
Dikkat et! nefse kapt覺rma postu Ya Allah dostu ol Ya da dostunun dostu