TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vintage Tissot Visodate Yorum

Antika Saatler ve Cep Saatleri Üzerine Paylaşımlar

Re: Vintage Tissot Visodate Yorum

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 23:46

Ne isin var senin orada? Evlendirdiler mi?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj godzilla34 » 20 Ağu 2010, 23:49

yok be dostum ben severek evlendim o konuda sorun yok oyle yasimiz genc degil artik ama 34 sene istanbulda yasa sonra birden dilini dinini huyunu suyunu bilmedigin bir yere gelmek cok bunalima soktu beni halada ayni ya neyseki bu yeni ugras bayagi iyi geldi
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 23:51

Bozma moralini. Zaman icerisinde alisirsin. Bu sürecide zaman makineleri ile ugrasarak güzel bir hobi haline getirebilirsin ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj godzilla34 » 20 Ağu 2010, 23:54

dedigim gibi ustad boyle anlamadan bilmeden saat aliyorum haklisinda ama kafamada bisey takmiyorum sonucta eglencelei yeni seyleri sayenizde ogrenmek
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 23:59

Bana bir iyilik yap ve bir avatar (kullanici resmi, saat v.s.) yükle lütfen..
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj godzilla34 » 21 Ağu 2010, 00:03

ok
Kullanıcı avatarı
godzilla34

Mesaj Bond » 21 Ağu 2010, 00:10

Bak bu saat daha iyi Godzilla, sade bir model. Tissot'un önemli bir vintage serisi. Hemde kadran ve saatin geneli oldukça temiz duruyor. Güle güle kullan. Ayrıca bunun serinin yeni model Re-edition 1957 olanı çıkmıştı yakınlarda, oldukça güzel bir saat oda.

Resim

Samimi yazın için sağol, elbette mutlu oluyorsan alman çok doğal. Biz sonuçta seni tanımasakta aramızdan birisin ve seni düşündüğümüz için o şekilde yorumlarda bulunuyoruz. Umarım diğer konuda yazdıklarımıda yanlış anlamadın.

Özür dileceyek birşey yok, sitede bir yavaşlık vardı ondan bizimde mesajlar çifter gitti, sildik problem yok. Hem senin hatan olsa ne olacak gene sileriz ;) Diğer üstteki açıklama mesajlarınıda kaldırıyorum. Sorun geçti sanırım şu an normal gibi hızımız. :thumbup:

Sayın Sedir bu durum son 1 saattir bir yavaşlama oldu sitede ondan kaynaklandı. Sizin log out olarak, tekrar kullanıcı adı isteme durumu başka bir sebep gibi geliyor bana. :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj godzilla34 » 21 Ağu 2010, 00:22

ok ustadim en azindan aldigim saatlerde cok buyuk hatalar yapmamisim demekki sizlerden biseyler ogrenmeye basladim am bu saatte dikkatimi ceken bisey var onu danisayim saniyesi yok gibi duruyor ama tabi ben daha saatimi alamadim sanirim pazartesi gelir resimde oyle gorunuyor sadece
Kullanıcı avatarı
godzilla34

ÖncekiSonraki

Dön TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners