TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İstediğim Gibi Bir Saat Bulamıyorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İstediğim Gibi Bir Saat Bulamıyorum

Mesaj sudo » 02 May 2015, 01:03

Arkadaşlar herkese merhabalar; ben nedense bir türlü istediğim gibi bir saat bulamıyorum. Neden derseniz, istediğim saat hem analog olucak hem de ışıklı olucak ve mümkünse de takvimi de olsun :)
Işıklı olmasının nedenine gelirsek ben geceleri yatarken saatimi hiç çıkarmam yani saatim her zaman kolumdadır ve gece ara ara kalktığım zaman saate bakıyorum, yani karanlıkta saatime baktığım zaman saatimin kaç olduğunu görmem lazım, ışıklı olmasa bile fosforu güçlü olan bildiğiniz bir saat varmıdır...
Şu an kullandığım saat resimdekidir, bu saatin işlevleri çok iyi ama boyutları çok küçük olduğundan görünüş açısından güzel durmuyor, ve bu yüzdende daha büyük bir saat almak istiyorum.
Resim

Bugün bir mağazada bu saati gördüm yani ortalama aradığım saatin özelliklerine uyuyor ama yine de daha iyisini bulabilirim diye tahmin ediyorum.
Resim

İstediğim saatde aradığım özellikler sadece;
Analog olucak, ışıklı ya da fosforlu olucak yani gece karanlıkta görülebilecek(olmazsa olmaz), kordonu metal olmasın, ayın kaçı olduğunu göstersin ve mümkünse günü de göstersin. :) Bilmiyorum çok şey mi istedim ama bir türlü bu özelliklerde bir saat bulamıyorum...

Şimdi arkadaşlar istediğim saat gibi bildiğiniz önerebileceğiniz saatler varmıdır, fiyatı çok da önemli değil 1000 tl ye kadar çıkabilirim...
Kullanıcı avatarı
sudo

Re: İstediğim Gibi Bir Saat Bulamıyorum

Mesaj mcbyte » 02 May 2015, 05:11

burdaki modeller aradığına yakın
http://www.casio-intl.com/tr/tr/wat/edifice/ana-digi/
Kullanıcı avatarı
mcbyte

Mesaj khef » 02 May 2015, 09:35

Timex modellerine bakin.
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj raven » 02 May 2015, 22:40

Diver ve pilot modellere bakmanızı öneririm lumeleri çok güçlü olduğundan rahat rahat görürsünüz. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj afl » 03 May 2015, 10:25

Casio G Shock Gulf master.
Işıklı, Güçlü lüme, analog, tarih (digital), pusula, altimetre, termometre, barometre, ay durumu ve gelgit tarihi vb çok özellikli, silikon kayışlı.
Pazarlıkla nakit 900 tl ye alabilirsiniz.

Resim
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj mlm » 03 May 2015, 13:35

Afl, Gulfmaster'ı çok beğeniyorum ben de. Alternatif olarak Protrek serilerinin PRG-500 gibi hem analog hem digital olan modellerine de bakılabilir.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj nicholaihel » 03 May 2015, 17:46

Daha basic bir g shock kullanıyorum ve sanki kullanımı çok pratik değil gibi. Bu özellikler açısından Garmin, Suunto, Casio nasıl karar vermeli bir fikriniz var mı?

afl yazdı:Casio G Shock Gulf master.
Işıklı, Güçlü lüme, analog, tarih (digital), pusula, altimetre, termometre, barometre, ay durumu ve gelgit tarihi vb çok özellikli, silikon kayışlı.

Resim
Kullanıcı avatarı
nicholaihel

Mesaj afl » 03 May 2015, 19:19

nicholaihel yazdı:Daha basic bir g shock kullanıyorum ve sanki kullanımı çok pratik değil gibi. Bu özellikler açısından Garmin, Suunto, Casio nasıl karar vermeli bir fikriniz var mı?

afl yazdı:Casio G Shock Gulf master.

Resim

Ben rahat kullanıyorum. Bütün önemli fonksiyonlar tek tuş veya aynı tuşa sıralı basarak ulaşılabiliyor. Özellikle ikinci saat dilimi, tarih, ışık, kronometre ulaşımları oldukça kolay. Diğer saydığınız markaları kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum.
Kullanıcı avatarı
afl

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners