YasinC yazdı:Haspirin yazdı:Ben de daha çok okumayı tercih ediyorum ama yazmış olduklarınız bu forumun ruhuna tamamen aykırı.
Aynı hesabı asgari ücret için yapıp, forumdaşların sahip olduğu birçok saate o kadar da para verilmeyeceğini iddia edebiliriz.
Merhaba mesajda da dikkatinizi çekmiştir mesajım tamamen siyasetçi birisi yani kamuda çalışan biri için geçerlidir. Yoksa ticaretle uğraşan biri alabilir. Forumda daha 250 000 dolarlık saat takan görmedim. Varsa da ticaret ile felan uğraşıyordur. Tahminim bu yönde yoksa bende Getinge Grup'ta çalışıyorum. Bahsedilen rakamlarda saat kullananlar ile aynı ortamda bulundum. Ancak o kişilerin yıllık geliri zaten bu saatten oldukça fazla
Architecte yazdı:Bilmiyorum forumda bu denli yüksek fiyata sahip limited tourbillon kutu açılışı yapılmış mıdır? Lakin eğer açılış olmamışsa ilk siz açılış yapmış olacaksınız. Heyecanla bekliyoruz.![]()
Fiyatının yüksek olması sizi ilgilendirir elbette. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Yüce Tanrı bu milleti 250-300 bin USD lik saat takan siyasetçilerden korusun.![]()
Architecte yazdı:Yüce Tanrı bu milleti 250-300 bin USD lik saat takan siyasetçilerden korusun.![]()
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 75 misafir
|