TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zenith Tourbillon Fiyat ve Temin Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zenith Tourbillon Fiyat ve Temin Bilgi

Mesaj ismailkaya » 29 Nis 2015, 21:11

250 bin dolarlık saat mi ? :roll: :roll:
Kullanıcı avatarı
ismailkaya

Mesaj efendisiz » 29 Nis 2015, 21:20

YasinC yazdı:
Haspirin yazdı:Ben de daha çok okumayı tercih ediyorum ama yazmış olduklarınız bu forumun ruhuna tamamen aykırı.

Aynı hesabı asgari ücret için yapıp, forumdaşların sahip olduğu birçok saate o kadar da para verilmeyeceğini iddia edebiliriz.

Merhaba mesajda da dikkatinizi çekmiştir mesajım tamamen siyasetçi birisi yani kamuda çalışan biri için geçerlidir. Yoksa ticaretle uğraşan biri alabilir. Forumda daha 250 000 dolarlık saat takan görmedim. Varsa da ticaret ile felan uğraşıyordur. Tahminim bu yönde yoksa bende Getinge Grup'ta çalışıyorum. Bahsedilen rakamlarda saat kullananlar ile aynı ortamda bulundum. Ancak o kişilerin yıllık geliri zaten bu saatten oldukça fazla

Ya size cevap verme Gereği görmedim çünkü yorumunuz çok boş. Yine de şu ticaretle uğraşan insanlar takar siyasiler takamaz şeklindeki yorumunuza açıklık getirmekte yarar var kimse para kazanmak için siyasete girmez her siyasinin kendi birikimi yüksek bir hayat Standardı ve her istediğini alacak kadar da iradesi ve gücü vardır o Yüzden yorum yaparken biraz daha dolu ve mantıklı OLMASINA dikkat edin.
efendisiz

Mesaj YasinC » 29 Nis 2015, 22:37

Tabiki sizde haklısınız siyasetciler ülkeleri, vatanları ve halkı icin ömrünü adayanlardır. Zaten Türkiye'de siyasetcilerin çoğunluğu zaten iş adamı bunu bilmeyen yoktur. Asgari ücretlere yapılan zamlardan belli. Sırf son zamanlarda olan olaylardan dolayı ben bir siyasetci olsam her hangi bir yerde siyasetci oldugumu söyleyemem sanırım özellikle saat konusunda... Utanırım...
Siyasiler takamaz gibi bir cikarım yapmamak gerek zaten. Ülkeyi yöneten siyasilerin zaten böyle bir hamle yapmaması gerekir. Siyasetci olarak bunu sizin daha iyi düsünmeniz gerekir.
Öncelikle siyasetci oldugunuzu gelip dank diye belirtirseniz gelecek tepkiyede razı olmalısınız.
Bir siyasinin zaten gelip buraya 250000 dolarlık saat alacagım yazması saat hediyemi gelecek sorusundan daha üzücü bilginize...
Kullanıcı avatarı
YasinC

Mesaj efendisiz » 29 Nis 2015, 22:43

Şu siyasetçi oldugunu dank diye belirtmek sözü ile bugün ikinci kez karşılaşıyorum nerede belirttiğimi cok merak ettim Mesajı paylaşırsanız cok memnun Olurum
efendisiz

Mesaj Architecte » 30 Nis 2015, 00:18

Bilmiyorum forumda bu denli yüksek fiyata sahip limited tourbillon kutu açılışı yapılmış mıdır? Lakin eğer açılış olmamışsa ilk siz açılış yapmış olacaksınız. Heyecanla bekliyoruz. :thumbup:

Fiyatının yüksek olması sizi ilgilendirir elbette. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Yüce Tanrı bu milleti 250-300 bin USD lik saat takan siyasetçilerden korusun. :D :D
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj efendisiz » 30 Nis 2015, 00:24

Architecte yazdı:Bilmiyorum forumda bu denli yüksek fiyata sahip limited tourbillon kutu açılışı yapılmış mıdır? Lakin eğer açılış olmamışsa ilk siz açılış yapmış olacaksınız. Heyecanla bekliyoruz. :thumbup:

Fiyatının yüksek olması sizi ilgilendirir elbette. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Yüce Tanrı bu milleti 250-300 bin USD lik saat takan siyasetçilerden korusun. :D :D

Almaktan vazgeçtiğimi zaten söyledim. Hayırdır niye milleti Allah korusun yazmışsınız anlamadım
efendisiz

Mesaj khef » 30 Nis 2015, 00:25

Architecte yazdı:Yüce Tanrı bu milleti 250-300 bin USD lik saat takan siyasetçilerden korusun. :D :D

+1 :D :D
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj kethuda57 » 30 Nis 2015, 00:56

Efendisiz farkında olmadan siyasi kimliğini ön plana çıkardığını bundan sonra buna dikkat edeceğine dair bir yazı yazmıştı. Bu cümlesinden sonra konuyu fazla uzatmaya gerek yok. İnsanları foruma küstürmenin kimseye faydası olmaz...
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 75 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners