TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sert Koşullara Ayak Uydurabilecek Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Sert Koşullara Ayak Uydurabilecek Saat Önerisi

Mesaj MertYe » 28 Nis 2015, 21:44

Merhabalar,

Yazın okul bittikten sonra çalışacağımdan dolayı bir saat almak istiyorum. Almak istediğim saatten en büyük beklentim zorlu koşullarda kırılıp, bozulmaması. Diğer bir deyişle örneğin çalışırken bir eşya taşınmasına yardım etmem gerekecek veya pislik olan bir şeyle uğraşacaksam kolumdaki saati düşünmeden hareket edebilmeliyim. Aklıma genel olarak Casio G-Shock modelleri geldi. Gerçekten bu konuda çok başarılılar. Yinede forum ahalisine bir danışmak istedim. Victorinox gibi bazı sert ortama dayanıklı saatleri de düşünebilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum aklımdaki fiyat aralığı ise 500 lirayı aşmayacak bir saat olması. Forum için bir ara G-Shock yapılacaktı limited edition sonrasında ses seda çıkmadı pek o konudan. Eğer yapılacaksa onu da düşünebilirim bu arada yetkililer bu konuda bilgi verirlerse sevinirim.

Model olaraksa bunu ciddi olarak düşünüyorum. http://www.n11.com/gd-120cm-8dr-casio-k ... -P26751017
Fakat kolda denemeden almak tabiki doğru olmayacaktır canlı olarak en detaylı G-Shockları İstanbul'da nerede bulabilirim bu konuda da bilgi verebilecekler olursa çok iyi olur. İyi forumlar. :champ:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Re: Sert Koşullara Ayak Uydurabilecek Saat Önerisi

Mesaj SeRxx » 28 Nis 2015, 22:00

Kendim G-Chock GRX-5600GE-1DR modelini kullanıyorum. Arazide ağır şartlarda kullanıyorum ve gerçekten çok dayanıklı. Sıcağa, toza ve çarpmalara karşı dayanıklılığı tarafıma test edilmiştir. Doğru adres G-shock :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Shinigami » 28 Nis 2015, 22:54

bu konuda suunto ları tavsiye ederim, g-shock lardan daha az kaba gözüküyorlar ve uzun süredir sıkıntısız her koşulda kullandığım bir suuntom var tecrübe ile sabittir. suunto core all black tavsiye ederim. eğer gps te olsun derseniz suunto fenix 2.

edit: fiyat aralığı konusunu görmemişim ama yurtdışından gelecek biri varsa core all black fiyat aralığında sayılır.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Shinigami

Mesaj raven » 28 Nis 2015, 23:04

casio mudman serilerine bakın. üretim amacı zaten sert ve zor koşullar. internetten casio test videolarını izlemenizi öneririm :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj mlm » 29 Nis 2015, 11:38

G-Shock'un söylediğin fiyat bandında en beğendiğim modelleri (ilk dördü aynı modelin farklı renk versiyonları);

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Yurtdışı alışveriş sitelerinde daha hesaplıdır diye tahmin ediyorum :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Tgm » 29 Nis 2015, 14:36

Victorinox Inox :thumbup:

Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj MertYe » 29 Nis 2015, 14:49

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Victorinox biraz pahalı kaçıyor aradığım fiyat aralığı için. G-shocklar fiyat olarak daha uygun olduğundan dolayı daha uygun. Suunto için araştırma yaptım ama fiyat olarak o da biraz üst seviye kalıyor. Geriye kalan şey dolaşarak G-shockları denemek olacak heralde. :champ:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj cagatay1903 » 29 Nis 2015, 17:57

İlk G-shock da pusula yok. Bence pusula olmalı
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners