Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

MertYe
-
Architecte » 22 Nis 2015, 21:46
İlginçtir ama bu konu biz arkadaşlar arasında araba kullanırken direksiyonu tutuşumuzla ilgili olarak tarif ediyoruz. Mesela benim direksiyon tutuşum 8i çeyrek geçe tutuşudur. Bir arkadaşım da 10nu 10 geçe tutuyor. Bu tutuş genellikle kadın sürücüler tarafında yapılır gerçi de. Başlığı görünce böyle anladım ama yanılmışım. Direksiyon tutuşuyla ilgili değilmiş bu konu. Araba kullanırken direksiyonu 10u 10 geçe tutan var mıdır peki
Bu arada Antalya çok güzel gözüküyor MertYe

Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
-

Architecte
-
emreguven » 23 Nis 2015, 14:53
Architecte yazdı:İlginçtir ama bu konu biz arkadaşlar arasında araba kullanırken direksiyonu tutuşumuzla ilgili olarak tarif ediyoruz. Mesela benim direksiyon tutuşum 8i çeyrek geçe tutuşudur. Bir arkadaşım da 10nu 10 geçe tutuyor. Bu tutuş genellikle kadın sürücüler tarafında yapılır gerçi de. Başlığı görünce böyle anladım ama yanılmışım. Direksiyon tutuşuyla ilgili değilmiş bu konu. Araba kullanırken direksiyonu 10u 10 geçe tutan var mıdır peki
Bu arada Antalya çok güzel gözüküyor MertYe

Babam 10:20 ya da 12:20 ben ise 10:15 ya da 9:20

Все будет отлично :)
-

emreguven
-
kilimanjaro » 23 Nis 2015, 15:12
O zaman benim direksiyon tutuş meistersinger ... tek kol çalışırım da

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Bg17 » 23 Nis 2015, 17:04
kilimanjaro yazdı:O zaman benim direksiyon tutuş meistersinger ... tek kol çalışırım da

Bu yasimda ehliyet sinavina girdim, hatta bi de caktim, ikinci de aldim. Bilgiler taze...
Mn kurallarina gore, ya 9 15 yada 10 20 seklinde tutmak gerekiyormus. 10 10 kesinlikle yasak...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
kilimanjaro » 23 Nis 2015, 17:10
Bg17 yazdı:kilimanjaro yazdı:O zaman benim direksiyon tutuş meistersinger ... tek kol çalışırım da

Bu yasimda ehliyet sinavina girdim, hatta bi de caktim, ikinci de aldim. Bilgiler taze...
Mn kurallarina gore, ya 9 15 yada 10 20 seklinde tutmak gerekiyormus. 10 10 kesinlikle yasak...
Başar inan ki 2 elle araba kullandığımı hatırlamıyorum ...belki eskiden manuel zamanlarında olabilir ... hele bu saate göre direksiyon tutmayı ilk kez duyuyorum

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Bg17 » 23 Nis 2015, 18:27
kilimanjaro yazdı:Bg17 yazdı:kilimanjaro yazdı:O zaman benim direksiyon tutuş meistersinger ... tek kol çalışırım da

Başar inan ki 2 elle araba kullandığımı hatırlamıyorum ...belki eskiden manuel zamanlarında olabilir ... hele bu saate göre direksiyon tutmayı ilk kez duyuyorum

Bizim araba kullanmaya basladigimiz zamanda otomatik vites diye bisey varmiydi ki?
Tek el tutulmasi gerekiyorsa kitapcik onu da yazmis... Saat 12 yonunde, bas parmak acik ve direksiyonu kavrayacak sekilde tutulmali diyor.
Calismayinca kaliyosun

Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
-

Bg17
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: depechemode, gargamell, HknDrsn ve 197 misafir