Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
MertYe » 22 Nis 2015, 23:15
kilimanjaro yazd覺:繹z羹r ya otomatikmi ... valla bu fiyata ML ... a覺rd覺m
Quartz galiba diye yaz覺nca noluyor dedim bir an i癟inde automatic diye yazmislar diye bakt覺m. Akam akam devreleri yakt覺m. Kilimanjaro Allah iyiliini versin

-

MertYe
-
- Ya: 31
- Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13
kilimanjaro » 23 Nis 2015, 00:49
MertYe yazd覺:kilimanjaro yazd覺:繹z羹r ya otomatikmi ... valla bu fiyata ML ... a覺rd覺m
Quartz galiba diye yaz覺nca noluyor dedim bir an i癟inde automatic diye yazmislar diye bakt覺m. Akam akam devreleri yakt覺m. Kilimanjaro Allah iyiliini versin

valla mert beni yan覺ltan san覺r覺m saat saat .... kaz覺k癟覺 turizmin kaz覺k癟覺 yolcular覺

Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
- Ya: 51
- Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43
alt覺k覺rkbe » 23 Nis 2015, 00:57
Ben armada saat saatte denemitim kolda inan覺lmaz duruyor bay覺lm覺t覺m ben dress i癟in o fiyata 癟ok iyi bir se癟im bence,繹zellikle 癟elik kordonu deri kay覺覺tan daha g羹zel
-

alt覺k覺rkbe
-
- Ya: 35
- Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20
alt覺k覺rkbe » 23 Nis 2015, 00:58
Kesinlikle saat saat mentalite olarak uzak durulmas覺 gereken yerlerin ba覺nda

kilimanjaro yazd覺:MertYe yazd覺:kilimanjaro yazd覺:繹z羹r ya otomatikmi ... valla bu fiyata ML ... a覺rd覺m

valla mert beni yan覺ltan san覺r覺m saat saat .... kaz覺k癟覺 turizmin kaz覺k癟覺 yolcular覺

-

alt覺k覺rkbe
-
- Ya: 35
- Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20
mehmetalpcan » 23 Nis 2015, 01:58
S覺k saat deitireceksen eer bu forumdan ikinci el al al覺veri yapan 羹ye arkadalarda sorun olmuyor .o rakama al覺nacak en g羹zel saat longines

i癟ki b羹t羹n k繹t羹l羹klerin anas覺d覺r Hz Muhammed SAV.
-

mehmetalpcan
-
- Ya: 56
- Kay覺t: 05 Mar 2010, 22:38
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 62 misafir