TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj onurkoseoglu » 03 Mar 2015, 11:36

Ailesinden k覺smad覺覺 s羹rece dileyen diledii saati alabilir bence. Otomobilden fark覺 yok.
Kullan覺c覺 avatar覺
onurkoseoglu

Ya: 43
Kay覺t: 26 ub 2015, 12:05

Mesaj mehmetalpcan » 22 Nis 2015, 21:41

Kesinlikle :thumbup:
i癟ki b羹t羹n k繹t羹l羹klerin anas覺d覺r Hz Muhammed SAV.
Kullan覺c覺 avatar覺
mehmetalpcan

Ya: 56
Kay覺t: 05 Mar 2010, 22:38

Mesaj sinanarmy » 22 Nis 2015, 22:58

Aynen aileden k覺s覺lmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonra :) Saka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
Kullan覺c覺 avatar覺
sinanarmy

Kay覺t: 01 Kas 2014, 20:22

Mesaj alt覺k覺rkbe » 23 Nis 2015, 01:09

Hobiye laf at覺p burdan vurmaya 癟al覺an insanlara kendi hobilerini s繹yleyip ordan vurmak en etkili 癟繹z羹m ,ben 繹yle yap覺yorum susup kal覺yorlar,fark覺nda vard覺ktan sonra he ya benim de hobim ona sa癟ma gelebilir diyip ayd覺nlanma ya覺yorlar 癟ou , sonra kendi hobilerimizden bahsetmeye devam ediyoruz keyifli ekilde :D :D
sinanarmy yazd覺:Aynen aileden k覺s覺lmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonra :) Saka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
En son alt覺k覺rkbe taraf覺ndan 23 Nis 2015, 02:02 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Ya: 35
Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20

Mesaj sinanarmy » 23 Nis 2015, 01:32

alt覺k覺rkbe yazd覺:Hobiye laf at覺p burdan vurmayan 癟al覺an insanlara kendi hobilerini s繹yleyip ordan vurmak en etkili 癟繹z羹m,ben 繹yle yap覺yorum susup kal覺yorlar sonra kendi hobilerimizden bahsetmeye devam ediyoruz keyifli ekilde :D :D
sinanarmy yazd覺:Aynen aileden k覺s覺lmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonra :) Saka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi

insan覺m覺z konumay覺 sever bilsede bilmesede sayg覺 duymay覺 da pek beceremiyoruz saat bise degil cok absurt hobiler var yada ya he he deyip gecmek laz覺m :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
sinanarmy

Kay覺t: 01 Kas 2014, 20:22

Mesaj Clk » 23 Nis 2015, 04:34

BarisFB yazd覺:t羹m d羹nya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o araban覺n 400,000 olmas覺

Ben bu mesaji kacirmisim! Hangi d羹nyadan bahsediyoruz? Turbo dogdugu 羹lkede bos haliyle (S versiyonu da degil) 165.000 Euro! Ele avuca gelir hali 200.000 barajina yaklasiyor.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Gelir Seviyesine G繹re Kol Saati Al覺m覺?

Mesaj Bg17 » 23 Nis 2015, 05:06

Clk yazd覺:
BarisFB yazd覺:t羹m d羹nya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o araban覺n 400,000 olmas覺

Ben bu mesaji kacirmisim! Hangi d羹nyadan bahsediyoruz? Turbo dogdugu 羹lkede bos haliyle (S versiyonu da degil) 165.000 Euro! Ele avuca gelir hali 200.000 barajina yaklasiyor.

Ikinci el fiyatlari Bulent... Ben burda 100kusd ye 2012-3 yasinda cabrio turbo bulabiliyorum...bu arada amerikada almanyadan biraz daha ucuz fiyatlar...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Clk » 23 Nis 2015, 06:16

O zaman durum degisir. Almanya'da 2012 Turbo 997 110.000 Euro civarinda. T羹rkiye'de ikinci el 997 Turbo 400.000 Euro'mu?

Edit: Mesajin ikinci kismi cok geyik oldugu icin kaldirdim :thumbup:
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Solestar ve 203 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners