sinanarmy yazd覺:Aynen aileden k覺s覺lmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonraSaka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
alt覺k覺rkbe yazd覺:Hobiye laf at覺p burdan vurmayan 癟al覺an insanlara kendi hobilerini s繹yleyip ordan vurmak en etkili 癟繹z羹m,ben 繹yle yap覺yorum susup kal覺yorlar sonra kendi hobilerimizden bahsetmeye devam ediyoruz keyifli ekilde![]()
sinanarmy yazd覺:Aynen aileden k覺s覺lmadigi ihtiyaclardan zorunlu yada daha elzem ihtiyaclardan kisilmadigi surece isteyen istedigini alir ama su da var evli arkadaslar icinnn yengeninde onayi alinmali bana araba almiyosun rolexe 30bin veriyosun demesin sonraSaka bi yana benim gorusum aylik eline gecen paranin max iki kati saate butce ayirilmasi
Makul yoksa herkes ister bir sub panerai ap pp sahibi olmayi ama su da var kolundaki saate bakip bu na 20 bin mi verdin ?? Salakmisin sen tarzi tiplerle karsilasmayida goze almak lazim
BarisFB yazd覺:t羹m d羹nya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o araban覺n 400,000 olmas覺
Clk yazd覺:BarisFB yazd覺:t羹m d羹nya 100,000 euroya son model 911 Turboya binerken burda o araban覺n 400,000 olmas覺
Ben bu mesaji kacirmisim! Hangi d羹nyadan bahsediyoruz? Turbo dogdugu 羹lkede bos haliyle (S versiyonu da degil) 165.000 Euro! Ele avuca gelir hali 200.000 barajina yaklasiyor.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Solestar ve 203 misafir
|