TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

3.000 TL B羹t癟eli Otomatik 覺k Dresswatch Aray覺覺

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

3.000 TL B羹t癟eli Otomatik 覺k Dresswatch Aray覺覺

Mesaj encinsan » 15 Nis 2015, 10:17

Merhabalar arkadalar,
Dresswatch aray覺覺m yeniden n羹ksetti, daha 繹nce Raymond Weill marka saati ald覺ktan sonra geri iade edince bu konu yeniden ortaya 癟覺kt覺;
* kolda 覺k duracak,
* deri kay覺l覺,
* ince,
* marka bir model
* b羹t癟e 3.000TL lik bir kol dostu ar覺yorum. :D

Nette gezerken Longines - Flagship Heritage L4.795.4.78.2 a rastlad覺m tasar覺m olarak houma gitti, kald覺 ki eski bir modelinin yeniden yorumlamas覺 olarak kar覺m覺zda. Dede den ve baba dan kalan bir g繹z a覺nal覺覺 ile eski modeller g繹zbeenimi daha 癟ok kazan覺yor. Bu modelde eskinin yorumu olduu i癟in san覺r覺m akl覺mda kald覺!
Yanl覺z saatin i癟inde swiss yaz覺yor, swiss made deil ? Bu da kafam覺 kurcalad覺 bildiim kadar覺yla isvi癟rede 羹retilen modellerde swiss made yazarken isvi癟re markas覺 olan bir markan覺n, longins in neden bunu yapt覺覺n覺 anlamad覺m :( acaba yan覺l覺yor muyum ?
Son olarak, Tavsiye modeliniz var ise onlar覺 da deerlendirmek isterim.
Teekk羹rler...
D羹nya d繹nd羹k癟e SAAT olacak...
Kullan覺c覺 avatar覺
encinsan

Ya: 47
Kay覺t: 26 Oca 2015, 15:20

Re: 3.000TL otomatik 覺k dresswatch aray覺覺

Mesaj onatozer » 15 Nis 2015, 11:31

Bahsettiiniz saat ETA 2895 tabanl覺 bir mekanizmaya sahip. Yani mekanizmas覺 kesinlikle swiss made. :thumbup: Dier aksamlar覺 da 癟inde monte ettirdiklerini d羹羹nm羹yorum. O nedenle i癟iniz rahat ekilde alabilirsiniz. :thumbup:

Dier alternatifler i癟in Maurice Lacroix ve Frederique Constant markalar覺na g繹z at覺labilir. :champ:
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

Re: 3.000 TL B羹t癟eli Otomatik 覺k Dresswatch Aray覺覺

Mesaj feratisci » 16 Nis 2015, 20:39

Ayni sekilde ben de bir aray覺 icersindeyim. Nian hediyesi olarak alinacak ama benim begenmem istendi. 3000tl civar覺 d羹羹n羹yoruz. Aklima tissot'nun skeleton modeli geldi ama biraz b羹t癟eyi a覺yor :(
Kullan覺c覺 avatar覺
feratisci

Kay覺t: 23 ub 2015, 11:56

Mesaj encinsan » 17 Nis 2015, 09:27

feratisci yazd覺:Ayni sekilde ben de bir aray覺 icersindeyim. Nian hediyesi olarak alinacak ama benim begenmem istendi. 3000tl civar覺 d羹羹n羹yoruz. Aklima tissot'nun skeleton modeli geldi ama biraz b羹t癟eyi a覺yor :(

Merhaba feratisci,
bence Tissot skeleton g羹zel bir saat ama o fiyat grubunda daha iyi bir markadan al覺nabilir diye d羹羹n羹yorum. Benimde aray覺覺m devam ediyor, maalesef saatlerin fiyatlar覺na da yeni zam geldi, frederique constant marka bakt覺覺m saat zamlanm覺t覺, ben karar vermeye 癟al覺覺rken bi de zam g繹rd羹k.
Ben 2. el Longines Legend Diver ar覺yorum bi taraftan, 癟羹nk羹 繹zg羹n ve ge癟mii olan bir model, 3500 gibi fiyatlara buldum, rakam覺 3.000 e yakalarsam almay覺 d羹羹nd羹羹m bir model. Haftasonu sirkeci turu yap覺p 2.elde bak覺nmay覺 d羹羹nmekteyim.
D羹nya d繹nd羹k癟e SAAT olacak...
Kullan覺c覺 avatar覺
encinsan

Ya: 47
Kay覺t: 26 Oca 2015, 15:20

Mesaj sindirgi » 21 Nis 2015, 23:16

Bende yeni uye oldum herkese hayirli forumlar. 3000 tl bandida otamatik aramaktayim yalniz biraz karisti kafam malum kur yukselisi ile el degmez oldu saatlerede
Kullan覺c覺 avatar覺
sindirgi

Kay覺t: 21 Nis 2015, 19:33

Mesaj alt覺k覺rkbe » 22 Nis 2015, 18:16

Maurice Lacroix ML-LC6027SS001111. 覺k bir dress watch ,kolda denedim g羹zel bir havas覺 var,arad覺覺n覺z 繹zellikler de uyuyor.Edipsaat sitesinde 3200 g繹z羹k羹yor ama pazarl覺kla ya da daha uygun yerlerden but癟eniz 繹l癟羹s羹ne denk getirebilirsiniz.
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Ya: 35
Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20

Mesaj kilimanjaro » 22 Nis 2015, 18:36

alt覺k覺rkbe yazd覺:Maurice Lacroix ML-LC6027SS001111. 覺k bir dress watch ,kolda denedim g羹zel bir havas覺 var,arad覺覺n覺z 繹zellikler de uyuyor.Edipsaat sitesinde 3200 g繹z羹k羹yor ama pazarl覺kla ya da daha uygun yerlerden but癟eniz 繹l癟羹s羹ne denk getirebilirsiniz.
Resim

bu quartz san覺r覺m alt覺k覺rkbe :thumbup:
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj kilimanjaro » 22 Nis 2015, 18:38

繹z羹r ya otomatikmi ... valla bu fiyata ML ... a覺rd覺m
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hasankzc, kesikparmak, MrPand羹l ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners