Caner1983 yazd覺:yase bu arada saate ilk sen mi dokundun yada 繹le bir olay oldu mu olduysa bizlede paylasana
繹yle bir durum olmad覺 m羹mk羹n deil hatta o durum olduk癟a sakin kalmaya 癟al覺覺yorum bu konuda ge癟tim o mevzular覺

Caner1983 yazd覺:yase bu arada saate ilk sen mi dokundun yada 繹le bir olay oldu mu olduysa bizlede paylasana
Yase yazd覺:Caner1983 yazd覺:yase bu arada saate ilk sen mi dokundun yada 繹le bir olay oldu mu olduysa bizlede paylasana
繹yle bir durum olmad覺 m羹mk羹n deil hatta o durum olduk癟a sakin kalmaya 癟al覺覺yorum bu konuda ge癟tim o mevzular覺
Caner1983 yazd覺:bide bir sorum daha var bu basel world de tan覺t覺landan fark覺 nedir??????????????
Caner1983 yazd覺:Yase yazd覺:Caner1983 yazd覺:yase bu arada saate ilk sen mi dokundun yada 繹le bir olay oldu mu olduysa bizlede paylasana
bayideki adama s繹ylemisinizdir tepkisi ne oldu onu merak ettim
Yase yazd覺:manil yazd覺:Yase, hay覺rl覺 olsun; hep g羹zel zamanlar覺n覺 g繹stersin. Yal覺, sevimli bir babaanne olup torunlar覺na bu Rolex'in kalitesini anlat覺rs覺n inallah..
癟ok mersi umar覺m sen de hayalindeki saati al覺rs覺n en k覺sa zamandaBu saati k覺z覺m olursa ona b覺rakmak istiyorum ger癟i bu saatle kalmaz saat merak覺
Daha yeni balad覺k...
manil yazd覺:Yase yazd覺:manil yazd覺:Yase, hay覺rl覺 olsun; hep g羹zel zamanlar覺n覺 g繹stersin. Yal覺, sevimli bir babaanne olup torunlar覺na bu Rolex'in kalitesini anlat覺rs覺n inallah..
癟ok mersi umar覺m sen de hayalindeki saati al覺rs覺n en k覺sa zamandaBu saati k覺z覺m olursa ona b覺rakmak istiyorum ger癟i bu saatle kalmaz saat merak覺
Daha yeni balad覺k...
kutu a癟覺l覺lar覺 k覺sm覺na bakarsan覺z, benim bahsettiiniz noktaya yakla覺k 4 ay 繹nce geldiimi g繹rebilirsiniz.ben izleyiciyim art覺k... belki bi JLC o da 40 tan sonra...
Caner1983 yazd覺:bide bir sorum daha var Cct ye bu basel world de tan覺t覺landan fark覺 nedir??????????????
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ramcho000 ve 304 misafir
|