Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
egunalp » 16 Nis 2015, 12:36
Sevgili dostlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. İnternette eski tissot le locle umu satmak istiyorum bir arkadaş sahte olduğunu idda etti. İddası saatin arka camının düz olmasından dolayı. Saat 8-9 senelik konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Saat kuz optikten alınma orası sahte satmaz. Bu saatler hangi ara düz arla camla üretilde bilenlerden bilgi rica ediyorum. Sahte diyen ukala arkadaşa bir ders vermek istiyorum
-

egunalp
-
kilimanjaro » 16 Nis 2015, 12:49
Saatiniz orijinal safkan bir Tissot ... hatta satmayın , zevkle kullanmaya devam edin

arkasının transparan olması da çok normal ... aşağıda koyacağım fotoğrafıda arkadaşınıza gösterin acaba buna da sahte diyecekmi

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
kilimanjaro » 16 Nis 2015, 13:00
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
egunalp » 16 Nis 2015, 13:28
Sayın kilimanjaro çok teşekkür ederim bende saati pontos day date ile değiştirdim artık satıyorum bunu. Diğer arkadaş çok idda ediyor arkası mutlaka işlemeli olmalı diye
-

egunalp
-
kilimanjaro » 16 Nis 2015, 13:32
egunalp yazdı:Sayın kilimanjaro çok teşekkür ederim bende saati pontos day date ile değiştirdim artık satıyorum bunu. Diğer arkadaş çok idda ediyor arkası mutlaka işlemeli olmalı diye
Ben teşekkür ederim.

arkadaşınıza forumu tavsiye edin.Gelsinde birşeyler öğrensin.

ayrıca yeni saatinizin kutu açılışını yaparsanız şenlik düzenleriz burada

Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
egunalp » 16 Nis 2015, 13:49
Teşekkür ederim en kısa zamanda yapacağım
-

egunalp
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, MSN [Bot], onur226 ve 112 misafir