hakan1970 yazd覺:Ben ald覺覺mda iki tane LV vard覺 yetkili sat覺c覺 da. Biri vitrindekiydi. 襤stediinizi se癟in dediler. 襤kisinin de etiketleri 羹zerinde olduu i癟in birini se癟tim.
Baran yazd覺:Benim Deepsea full jelatin icinde plastik rolex kutusunda geldi fabrikadaki ustadan sonra ilk ben actim
manil yazd覺:Resmi Rolex bayileri iletmeci diliyle konuursak 癟ok stoklu 癟al覺an yerler deil. Sat覺labilirlii y羹ksek olan Submariner, DSSD ya da GMT Master gibi modellerden genelde max.2-3 adet oluyor. birisi de haliyle vitrinde oluyor.
Benim ald覺覺m da vitrinde sergilenen saatti. Vitrine 癟覺kal覺 3-4 g羹n olmu, jelatinleri de 羹st羹ndeydi. Saati 癟eliine son paketlemeyi yapan Rolex personelinden sonra ilk ben dokundum.![]()
襤lk bata ben de 癟ok takard覺m ama Rolex'in kalite kontrol testlerini g繹rd羹kten sonra insan bu konuda biraz daha "geni" oluyor.
hakan1970 yazd覺:Kutu a癟覺l覺覺n覺 unutmayal覺m ama ----- Otomatik Bilgi: TSF'de Emoji Kullan覺lmamaktad覺r. 襤letinizi Universal Smiley Karakterleri Veya Forum Uyumlu 襤konlar 襤le D羹zenleyiniz -----]
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 31 misafir
|