Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ozgurkolay » 10 Nis 2015, 12:31
Neyse, konuşup anlaştık satıcı firmayla.
Saat güzel, çizik felan yok hiçbiryerine..
Zaten 'pırlant'ın sitesinde de aynı mekanizmalı saatler 5-6 bin civarında. Yani zararım yok bu işten anladığım kadarıyla..
Teşekkür ederim.
-

ozgurkolay
-
afl » 10 Nis 2015, 13:43
Bir de Tevfik Aydın Saat itibarlı markadır ve her zaman malının arkasındadır. Rahat olun. Problem olsa bile ilgilenirler çözerler diye düşünüyorum.
-

afl
-
ozgurkolay » 14 Nis 2015, 13:42
3 günlük takibime göre (internet saati), saatim toplamda +13 saniye ve günde ortalama +4,33 saniye sapma yaptı..
Bu kalibrede bir saat için bu sapma normal midir?
-

ozgurkolay
-
kilimanjaro » 14 Nis 2015, 13:52
ozgurkolay yazdı:3 günlük takibime göre (internet saati), saatim toplamda +13 saniye ve günde ortalama +4,33 saniye sapma yaptı..
Bu kalibrede bir saat için bu sapma normal midir?
Kesinlikle çok normal , hatta başarılı ... 3 ay gibi bir süre sürekli kullanın sapma değerleri azalacaktır.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
ozgurkolay » 17 Nis 2015, 09:38
Arkadaşlar 3 gündür gene takip ediyorum saatimi, +4,33 saniye olan sapma garip bir biçimde 6 saniye sınırına yaklaştı !
Bunun anlamlı bir nedeni olabilir mi?
-

ozgurkolay
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, kordonman ve 160 misafir