TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatçi Cengiz Ustanın Rahatsızlığı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Saatçi Cengiz Ustanın Rahatsızlığı

Mesaj Cct » 03 Nis 2015, 12:58

Çok geçmiş olsun
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj leonardo06 » 03 Nis 2015, 13:48

geçmiş olsun usta...
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj Cotton » 03 Nis 2015, 14:10

Geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
Kullanıcı avatarı
Cotton

Mesaj Archimed » 03 Nis 2015, 14:47

Cengiz Usta'ya acil şifalar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj bengisaat » 03 Nis 2015, 16:07

Merhaba dostlar,
Güzel dilekleriniz için hepinizi çok sağolun teşekkür ederim.
Malesef pek iyi haberlerle dönemedim.Ameliyat öncesinde göğsümdeki keskin sancının sebebi olarak kalpten şüphelenilmiş ancak sonrasında kalbimin sağlam olduğu görülünce ultrasonda safra jesesinde taş tesbit edildi ağrı bundan denildi ve safra kesesi alındı.
Her şey iyiyken tam taburcu olacağım gün birden aynı sancı ve bir kaç dakika sonra aniden biliçn kaybı sonucu yüzüstü yere düşmüşüm.

Ayıldığımda bacak ve kollarımı hissetmiyordum daha sonra bacaklarım ve kollarım düzeldi ancak sağ elimi ilk gün hiç oynatamasamda şimdi oynatabiliyor ancak kapatamıyorum güç kaybı var.

Emar çekildi ve bu gün beyin cerrahi doktoru 3 yerde boyun fıtığı tesbit ettik acilen ameliyat dedi.
Güvendiğim bir fizyoterapist abimiz var oda inceledi ve aynı şekilde biri düzelsede diğerleri her an felç olabilirsin hemen ameliyat dediler.

İstanbulda bu işleri yapabilecek biri varmı güveneceğiniz bildiğiniz varsa bir konuşalım .
Yoksa artık mecburen bir kaç gün içinde balıkesirde olacağım ancak tedirginim.
Şu anda sağ elim kısmen kullanabiliyorum ancak bu şekilde felce gider dediler.

Cevaplarınıza göre hareket edeceğim,tecrübelerinizide paylaşırsanız sevinirim.
Ellerimde pek takat yok pek yazamıyorum ancak konuyu takip edeceğim
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj leonardo06 » 03 Nis 2015, 17:02

abi boyun fıtığının uzmanı izmirde prof.dr. Mehmet Zileli dediler.
eşimde de aynı sorun var. 3 adet boyun fıtığı.

Kalktık gittik ama ameliyat etmedi. Daha doğrusu vakayı henüz ameliyatlık bulmadı.

http://www.zileli.com/#2

işte özgeçmişi:
1956 Kırkağaç doğumlu olan Dr.Mehmet Zileli, 1974 te İzmir Buca Lisesi ni, 1980 de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Aynı fakültede 1986 da nöroşirürji uzmanı oldu.
1987-1988 yıllarına Almanya’nın Erlangen Üniversitesinde Prof.J.Schramm ın yanında araştırma görevlisi olarak çalıştı. Bu sırada Alexander von Humboldt Vakfından burs aldı.
1989 da doçent, 1996 da profesör oldu. 1996 dan beri Ege Üniversitesinde profesör olarak çalışmaktadır. Kliniğin Spinal Cerrahi Birimi'nin sorumlusudur.
Nörofizyoloji ile ilgili çalışmaları nedeniyle 1993-1995 yıllarında Klinik Nörofizyoloji, EEG-EMG Derneği nde başkan yardımcılığı görevinde bulundu.
1995 te Türk Nöroşirürji Derneği Spinal Cerrahi Grubu nun kurulmasına öncülük etti, 1999 yılına dek 4 yıl süre ile başkanlığını yaptı.
2006-2008 yılları arasında Türk Nöroşirürji Derneği Başkanlığı, 2007-2008 yıllarında World Spine Society Başkan Yardımcılığını yaptı.
Ülkemizde omurga cerrahisinin gelişmesine ve eğitimine katkıları oldu. 1997 den beri spinal cerrahi kursları düzenlemektedir. Ayrıca 2003 ve 2005 yıllarında Cleveland Klinik ile birlikte spinal cerrahi kadavra kursu düzenlemiştir. 2002, 2003 ve 2004 yıllarında Avrupa Omurga Derneği nin Seyahat Bursuna ev sahipliği yapmış ve her yıl Avrupa dan gelen uzmanlara eğitim vermiştir. 2007 ylında World Spine IV Kongresinin başkanlığını yapmıştır.
Ayrıca ülkemizde ilk kez uygulanan “spinal cerrahi uzmanlık sonrası eğitim” (spine fellowship) programlarını uygulamaktadır. 3-6 ay süreli bu programlara şu ana dek yurt içi ve yurt dışından 36 nöroşirürji uzmanı katılmıştır.
Halen ulusal ve uluslararası 21 derneğin üyesidir, 14 bilimsel derginin hakemliğini yapmaktadır.
39 uluslararası yayını, 13 uluslararası kitap bölümü, 68 yerli yayını, 72 yerli kitap bölümü, 4 kitabı, 54 uluslararası ve 171 ulusal kongre bildirisi vardır.
İyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.
Kullanıcı avatarı
leonardo06

Mesaj hozburun » 03 Nis 2015, 20:47

Ustam acil sifalar dilerim...Gecen ay enistem boyun fitik ameliyati oldu, gayet basarili gecti ve su an iyi hissetmekte...ozel tavsiyeler ile ameliyati Onur Kulaksizoglu yapti

http://www.dronurkulaksizoglu.com/

Asistaninin telefonu 0532 542 53 15
Danisin , arastirin isterseniz, gecmis olsun
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Miriel » 03 Nis 2015, 21:17

Cengiz ustam çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Pozitif haberlerinizi bekliyorum.
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

ÖncekiSonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 41 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners