TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

15.000 TL'ye Saat Alacak Olsanız....?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 15.000 TL'ye Saat Alacak Olsanız....?

Mesaj muratseyit » 01 Nis 2015, 23:30

Orhanbalu yazdı:Kesinlikle
ROLEX
ROLEX
ROLEX.....

düşünce insan eninde sonunda bi rolex alacak gibi duruyor. belki ertelenir ama kaçınılmaz gibi..
rolex olsa ne deriniz?
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj MertYe » 01 Nis 2015, 23:55

114060 No date Submariner derim ben. Liste fiyatı 6400 euro şu an. 6000 euro seviyelerine alınabilir diye düşünüyorum tabi indirim oranlarını net bilmiyorum bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir. 6000 euroya alabilirseniz günümüz kuruyla(1 euro=2.8 tl) 16800 tl yapar bütçeyi biraz aşar ama eğer o bütçeye çıkabilirim diyorsanız alternatifsiz bir saat olduğunu düşünüyorum o fiyat aralığında.(Bana 6000 euro fiyat vermişlerdi düşünürseniz ÖM dan bayi söyleyebilirim reklam olmaması adına)

Siyah saatiniz olduğundan bahsetmişsiniz. Alternatif olarak 116300 DateJust2 mavi kadran önerebilirim liste fiyatından net emin değilim ama siyah kadranlısının 6200 euro civarı liste fiyatı vardı. Submariner ı ne kadar beğensemde eğer siyah olmayacaksa o fiyatlara yakın Datejust'tan başka alternatif gelmiyor benim aklıma rolexte.

Basel'de yeni tanıtılan oyster perpetual modellerinde de alternatif olabilecek modeller var fakat fiyatları ne seviyelerde olur nasıl olur bilemiyorum açıkçası. Bende de Omega Seamaster PlanetOcean var 45.5 mm 2500 cal olan modeli. Sizinde aynı saati kullandığınızı düşününce açıkçası Basel'de tanıtılan modellerin 39 mm olması ve ince bir kasaya sahip olmasından ötürü size kendini beğendiremeyeceğini düşünüyorum fakat alternatif alternatiftir en azından göz atarsınız.

Son olarak Milgauss'ta geldi aklıma fakat onun için listesi 7000 euro ve hiç indirim yapmıyorlar diye biliyorum. Bütçeyi biraz aşıyor ama seçenek olması adına onu da yazıyorum.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Bg17 » 02 Nis 2015, 00:33

Iwc asla almayacagim bir marka.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 02 Nis 2015, 06:40

Basar daha yeni almamismiydin bir tane? Anlat ne oldu :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj onatozer » 02 Nis 2015, 10:07

Clk yazdı:Basar daha yeni almamismiydin bir tane? Anlat ne oldu :D

Patek tanrılarına kurban vermek için aldi :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj SeRxx » 02 Nis 2015, 12:05

Çukurova mezunlarına bir şey yok mu? :)

Şimdi hatırladım da öğrencilik dönemimde Ziyapaşa Times'ın önünden çok geçtim ama bir kere bile içeri gir(e)medim :D

Rolex/AP satan Times ne kadar iyiyse, orta segment saatlerin satıldığı Times da o kadar kötü :thumbup:

mlm yazdı:Ben de uzaktan Adanalı sayılırım, bana da fiyat alır mısınız Kilimanjaro bey :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj muratseyit » 02 Nis 2015, 12:48

Bg17 yazdı:Iwc asla almayacagim bir marka.

ben de merak ettim...
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj muratseyit » 02 Nis 2015, 12:56

MertYe yazdı:114060 No date Submariner derim ben. Liste fiyatı 6400 euro şu an. 6000 euro seviyelerine alınabilir diye düşünüyorum tabi indirim oranlarını net bilmiyorum bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir. 6000 euroya alabilirseniz günümüz kuruyla(1 euro=2.8 tl) 16800 tl yapar bütçeyi biraz aşar ama eğer o bütçeye çıkabilirim diyorsanız alternatifsiz bir saat olduğunu düşünüyorum o fiyat aralığında.(Bana 6000 euro fiyat vermişlerdi düşünürseniz ÖM dan bayi söyleyebilirim reklam olmaması adına)

Siyah saatiniz olduğundan bahsetmişsiniz. Alternatif olarak 116300 DateJust2 mavi kadran önerebilirim liste fiyatından net emin değilim ama siyah kadranlısının 6200 euro civarı liste fiyatı vardı. Submariner ı ne kadar beğensemde eğer siyah olmayacaksa o fiyatlara yakın Datejust'tan başka alternatif gelmiyor benim aklıma rolexte.

Basel'de yeni tanıtılan oyster perpetual modellerinde de alternatif olabilecek modeller var fakat fiyatları ne seviyelerde olur nasıl olur bilemiyorum açıkçası. Bende de Omega Seamaster PlanetOcean var 45.5 mm 2500 cal olan modeli. Sizinde aynı saati kullandığınızı düşününce açıkçası Basel'de tanıtılan modellerin 39 mm olması ve ince bir kasaya sahip olmasından ötürü size kendini beğendiremeyeceğini düşünüyorum fakat alternatif alternatiftir en azından göz atarsınız.

Son olarak Milgauss'ta geldi aklıma fakat onun için listesi 7000 euro ve hiç indirim yapmıyorlar diye biliyorum. Bütçeyi biraz aşıyor ama seçenek olması adına onu da yazıyorum.

114060 No date Submariner hep hoşuma gitti. ona da bi bakayım...
Kullanıcı avatarı
muratseyit

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners