TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tudor Pelagos vs Black Bay

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tudor Pelagos vs Black Bay

Mesaj SeRxx » 01 Nis 2015, 11:15

Pelagos ve Black Bay(Blue) modellerinin o fiyatları kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum.

Alternatif olarak, zamanında severek kullandığım SPM 300m'i şiddetle tavsiye ediyorum :thumbup:

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Re: Ynt: Tudor Pelagos vs Black Bay

Mesaj Miriel » 01 Nis 2015, 12:47

SeRxx yazdı:Pelagos ve Black Bay(Blue) modellerinin o fiyatları kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum.

Alternatif olarak, zamanında severek kullandığım SPM 300m'i şiddetle tavsiye ediyorum [emoji106]

Resim

Resim

Buralar karışır... :D :lol:
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj onatozer » 01 Nis 2015, 13:20

Serxx :champ: Seamaster bence de aynı fiyata tercih sebebi olabilir. Pelagos çok rahat bir saat ama elime aldığım andan itibaren Tag Aquaracer'dan kaliteli hissettirmedi. Blackbay de de olan kasa ve bileziğin kenarlarının fazla sivri olması beni çok irite ediyor. Böyle bir durum Omega'da kesinlikle yok.

Planet Ocean kalın bir saat evet, ama SPM300 BlackBay'den de Pelagos'tan da daha ince daha zarif bir saat. Atkılı bileziği olmasa hiç düşünmez birtane alırdım. :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj zafeer » 01 Nis 2015, 17:08

Omegadaki alternatiflerim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj zgnclskn » 01 Nis 2015, 17:23

Pelagosta yeni mekanizma durumu bence önemli görünüyor. Model olarak da daha hoş buluyorum ama ederinin saati midir, verdiği kalite hissi nedir pek bir şey diyemem. Omega içinse 300m in bileziğine de bezeline de gözüm bir türlü alışmadı, po yu daha başarılı buluyorum kozmetik olarak.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj SeRxx » 01 Nis 2015, 19:30

OnatOzer, birebir aynısını ben yaşadım kesinlikle katılıyorum :thumbup:

Zaafer, Planet Ocean'ın tek olumsuz tarafı kalınlığı ama zamanla alıştım ve şu an severek kullanıyorum.
İncelemesi :arrow: viewtopic.php?f=13&t=16158#axzz3W4dfHj3K

Seamaster 300m'i de severek kullandım; hatta kullandığım en konforlü saatti ama o da Planet Ocean aşkı uğruna gitti :)
İncelemesi :arrow: viewtopic.php?f=13&t=15807#axzz3W4dfHj3K
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Tolgi06 » 01 Nis 2015, 19:37

Planet Ocean icin pozitifim ama SMP'nin hicbir anlamda Pelagos'un eline su dokebilecegini dusunmuyorum. SMP'yi canli inceledigimde bilezik tam bir fiyaskoydu, mekanizma eta bazli zaten, kasa ve kadran guzel ama o paralara in-house, son derece kaliteli bir bilezik barindiran Pelagos almayip SMP almak pek mantikli degil. Planet Ocean ise kalinligi ve agirligi haricinde candir.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj SeRxx » 01 Nis 2015, 20:47

Tolgi, Pelagos'u da canlı incelemeni tavsiye ediyorum ;)

Pelagos'ta kullanılan mekanizma chronometer grade bile olmayan ETA 2824 iken Seamaster 300m'de kullanılan mekanizmanın ETA 2892/A2 COSC/Co-Axial olduğunu ekleyeyim :thumbup:

Yeni tanıtılan Pelagos in-house mekanizma barındırsa da sıradan bir ETA 2824'lü Pelagos'un etiket fiyatı 4,000$ iken bunun fiyatını varın siz düşünün :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners