TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤ki TAG Heuer Aquaracer Aras覺nda Kalsayd覺n覺z?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 襤ki TAG Heuer Aquaracer Aras覺nda Kalsayd覺n覺z?

Mesaj Bg17 » 31 Mar 2015, 14:12

Clk yazd覺:
Bg17 yazd覺:
zfr yazd覺: G羹ncel fiyatlar hakk覺nda 癟ok bilgim yok ama ben olsam 500m yerine b羹t癟eyi biraz daha zorlay覺p Omega Seamaster 300m d羹羹n羹rd羹m

Bence dogru yorum bu...

Cct'nin acmis oldugu "koleksiyonlarin benzerlikleri" ile ilgili baslik icin m羹kemmel bir 繹rnek. Arkadas iki Tag Heuer arasindan hangisi diye soruyor cevap "Omega Seamaster 300M" :lol: Bu tarz yorumlar sonrasinda alinan saatlerin individual olmasini nasil bekleyebiliriz ki? ;)

Bu Tag Heuer'ler arasinda benim tercihim 500M olurdu.

Ayni markanin benzer iki dalgic saati sorulmus. Nerdeyse ayni fiyat kategorisinde marka algisi biraz daha yuksek, biraz daha kaliteli bir markanin diveri onerilmis.

Markalardan ikiside oldukca biliniyor, aralarinda cok da ciddi fsrk yok.

Ee illa oys oss gencligi gibi secenek isaretlemeyelim yaw ;) az da olsa fikir uretebilelim...hadi inovasyonu gectim.

Ikinci el two liner onersek alkislardin clk ;) bunlarin hepsi omega allerjisinden dimi ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj MertYe » 31 Mar 2015, 14:25

Benim g繹r羹羹mde seramik bezelli modelin daha ho durduu y繹n羹nde. Genelde benim d羹羹ncem se癟enekler aras覺nda seramik bezelli bir saat varsa gerisi teferruat gibi oluyor. Tabi 2 se癟enekte seramik olursa 癟ok ilgin癟 sonu癟lar ortaya 癟覺kabiliyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj zafeer » 31 Mar 2015, 14:54

500 m daha basarili geldi bana gorsel olarak
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj Cct » 31 Mar 2015, 15:56

WAK serisi her anlamda daha gelimi bir model. WAN serisinin mavi kadranda ufak bir avantaj覺 olsada yeni seri 癟ok daha b羹t羹n.

l癟羹leri ve a覺rl覺klar覺 hemen hemen ayn覺 olan iki modelden bahsettiimizden ekstra ve yabana at覺lamayacak yenilikleriyle (Daha iyi klips, Seramik Bezel, Helyum Vanas覺, Y羹ksek WR) benim tercihim kesinlikle 500M olurdu.

Ayr覺ca bu saate siyah kadran 癟ok yak覺覺yor :geek: :super:

Resim
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj uhpu » 31 Mar 2015, 21:26

500 m bence optik olarak daha basarili
Kullan覺c覺 avatar覺
uhpu

Kay覺t: 05 Kas 2013, 02:00

Mesaj Clk » 01 Nis 2015, 08:18

Bg17 yazd覺:
Ayni markanin benzer iki dalgic saati sorulmus. Nerdeyse ayni fiyat kategorisinde marka algisi biraz daha yuksek, biraz daha kaliteli bir markanin diveri onerilmis.

Markalardan ikiside oldukca biliniyor, aralarinda cok da ciddi fsrk yok.

Ee illa oys oss gencligi gibi secenek isaretlemeyelim yaw ;) az da olsa fikir uretebilelim...hadi inovasyonu gectim.

Ikinci el two liner onersek alkislardin clk ;) bunlarin hepsi omega allerjisinden dimi ;)

Benim alerjimin (alerji az kalir) yazdigim mesaja bir etkisi yok. Ben sadece Cct'nin y繹neltmis oldugu soruya uygulamali bir cevap verdim hepsi bu.

Bu arada ben "O" markayi sevmiyorum ama m羹sterilerini cok severim. G繹nl羹 zengin insanlardir, bir kac bin Euro'nun hesabini yapmazlar. Swatch kalite ve mantigi ile 羹retilen saatlere premium fiyat 繹derler v.s. :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj sefalosporin » 01 Nis 2015, 10:32

300m ve 500m olan bu her iki modeli de maazada hem siyah hem mavi olarak g繹rme ve inceleme ans覺n覺 yakalad覺m. saatte simetri, parlakl覺k, hafiflik aray覺nca direk olarak 500m. 300m olan model daha a覺r, daha mat, daha kemikli, daha kal覺n. mavileri eledim. 癟ok g繹ze bat覺yor, dikkat 癟ekiyor. saat dikkat 癟eksin diye tak覺lmamal覺 diye d羹羹n羹yorum. hatta ben saati takarken g繹mlein alt覺nda kalmal覺, g繹mlein manetini tansiyon aleti manonu gibi s覺kar hale getirmemeli, ince ve kibar olmal覺. saati bitek ben g繹rmeliyim, bu kadar覺 yeterli. takan kiiye, 150 graml覺k 癟elikten ibaret olmas覺na ramen 5 okka hava y羹klememeli. masama elimi, kar覺mdaki bileime de bi baks覺n diye uzatmam. kaliteli biey kullan覺yor olduumu ben bilsem yeterli. incelik, sadece 癟izgilerden olutuu i癟in 繹nemli bir simetri hissi, g繹mlek alt覺 daha rahat kullan覺m, daha az dikkat 癟ekme ad覺na 500m siyah. omega 300m diyen arkadalar覺m覺z da var. ona da bakt覺m. o saat kal覺n. g繹r羹nt羹deki simetri de tag daki kadar houma gitmedi. kronometre, gmt gibi son derece kullan覺s覺z, sa癟ma ve fiyat artt覺ran l羹zumsuz 繹zellikler vs... bana kalsa takvime de gerek yok. her ay ayar yapacakm覺覺z da, falan da filan da. bu saati ald覺覺m g羹nden itibaren yolumuz ayr覺lana kadar takvim filan ayarlamam. hangi g羹nde olduumu saatten mi anlayacam. bu takvim ayar覺 gerekliliinin, kullan覺c覺ya saati bozmas覺 i癟in kurulmu bi tuzak olduunu d羹羹n羹yorum zaten. ha bire kolunu 癟ekip 癟ekip kurcalayacaz, g羹n羹n birinde ordan cartay覺 癟ekecek. u 500m tag dan takvimi 癟覺kar覺n, o dandik ve son derece l羹zumsuz helyum z覺mb覺rt覺s覺n覺 da 癟覺kar覺n, bi de 繹yle bak覺n. g羹zellik, sadelikten gelir diyenleri kesinlikle hakl覺 癟覺kar覺r. fiyatta atlama yaparak bu iin sonunu getiremeyiz. longines hydro quartzdan balad覺k, iin ucu tag 500 otomatie geldi. bu ii 500m siyah alarak, yolumuz ayr覺 d羹ene kadar da takvimini ellemeden kullanarak noktalamak gerek. hem saati bi g繹ren olursa takvim yanl覺 diye 癟akma zanneder, saat hakk覺nda 50 tane soru sorulmas覺ndan da kurtuluruz. bizi 癟ok zengin biri olarak g繹rmez, g繹z羹nde s覺radan biri olarak kalmaya devam ederiz. bize bak覺覺 deimez. zaten bana biri bu saat ger癟ek mi diye sorsa bile, ben 癟akma der, yalan s繹ylerim. s覺rf sorulardan kurtulmak i癟in deil, kar覺mdaki kiinin beni s覺rf elimdeki saatin onda b覺rakt覺覺 sinir bozucu hisle deerlendirmesini engellemek i癟in.
Kullan覺c覺 avatar覺
sefalosporin

Kay覺t: 07 Mar 2015, 00:32

Mesaj SeRxx » 01 Nis 2015, 11:21

ahsen, kendim bu d羹羹ncelere sahip olsayd覺m asla saat takmazd覺m ;) :thumbup:

sefalosporin yazd覺:300m ve 500m olan bu her iki modeli de maazada hem siyah hem mavi olarak g繹rme ve inceleme ans覺n覺 yakalad覺m. saatte simetri, parlakl覺k, hafiflik aray覺nca direk olarak 500m. 300m olan model daha a覺r, daha mat, daha kemikli, daha kal覺n. mavileri eledim. 癟ok g繹ze bat覺yor, dikkat 癟ekiyor. saat dikkat 癟eksin diye tak覺lmamal覺 diye d羹羹n羹yorum. hatta ben saati takarken g繹mlein alt覺nda kalmal覺, g繹mlein manetini tansiyon aleti manonu gibi s覺kar hale getirmemeli, ince ve kibar olmal覺. saati bitek ben g繹rmeliyim, bu kadar覺 yeterli. takan kiiye, 150 graml覺k 癟elikten ibaret olmas覺na ramen 5 okka hava y羹klememeli. masama elimi, kar覺mdaki bileime de bi baks覺n diye uzatmam. kaliteli biey kullan覺yor olduumu ben bilsem yeterli. incelik, sadece 癟izgilerden olutuu i癟in 繹nemli bir simetri hissi, g繹mlek alt覺 daha rahat kullan覺m, daha az dikkat 癟ekme ad覺na 500m siyah. omega 300m diyen arkadalar覺m覺z da var. ona da bakt覺m. o saat kal覺n. g繹r羹nt羹deki simetri de tag daki kadar houma gitmedi. kronometre, gmt gibi son derece kullan覺s覺z, sa癟ma ve fiyat artt覺ran l羹zumsuz 繹zellikler vs... bana kalsa takvime de gerek yok. her ay ayar yapacakm覺覺z da, falan da filan da. bu saati ald覺覺m g羹nden itibaren yolumuz ayr覺lana kadar takvim filan ayarlamam. hangi g羹nde olduumu saatten mi anlayacam. bu takvim ayar覺 gerekliliinin, kullan覺c覺ya saati bozmas覺 i癟in kurulmu bi tuzak olduunu d羹羹n羹yorum zaten. ha bire kolunu 癟ekip 癟ekip kurcalayacaz, g羹n羹n birinde ordan cartay覺 癟ekecek. u 500m tag dan takvimi 癟覺kar覺n, o dandik ve son derece l羹zumsuz helyum z覺mb覺rt覺s覺n覺 da 癟覺kar覺n, bi de 繹yle bak覺n. g羹zellik, sadelikten gelir diyenleri kesinlikle hakl覺 癟覺kar覺r. fiyatta atlama yaparak bu iin sonunu getiremeyiz. longines hydro quartzdan balad覺k, iin ucu tag 500 otomatie geldi. bu ii 500m siyah alarak, yolumuz ayr覺 d羹ene kadar da takvimini ellemeden kullanarak noktalamak gerek. hem saati bi g繹ren olursa takvim yanl覺 diye 癟akma zanneder, saat hakk覺nda 50 tane soru sorulmas覺ndan da kurtuluruz. bizi 癟ok zengin biri olarak g繹rmez, g繹z羹nde s覺radan biri olarak kalmaya devam ederiz. bize bak覺覺 deimez. zaten bana biri bu saat ger癟ek mi diye sorsa bile, ben 癟akma der, yalan s繹ylerim. s覺rf sorulardan kurtulmak i癟in deil, kar覺mdaki kiinin beni s覺rf elimdeki saatin onda b覺rakt覺覺 sinir bozucu hisle deerlendirmesini engellemek i癟in.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: HknDrsn, sosyalcan ve 64 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners