Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
shandorrado » 27 Mar 2015, 20:40
zgnclskn yazdı:Orient güvenilir sağlam bir markadır, kalibrelerini kendi üretir, çok tavsiye edildiğini gördüm bu bütçede arayışlara, memnuniyetle kullanan da bol forumda
Abi orient`mi seiko`mu? Her hangi biri diğerinden 20$ paha ve ya ucuz olursa hangisi alınmalı? bunların olmazsa olmazı nedir?
-

shandorrado
-
zgnclskn » 28 Mar 2015, 12:13
Eğer makinaları ve özellikleri muadilse hangisi daha çok beğenildiyse o alınmalı. Yani genel manada marka olarak bu bundan üstündür denemez bence. Seiko'nun ürün skalası daha geniştir Orient'e göre, daha farklı segmentlerde de saat üretir. Aslında bu tip bir karşılaştırma sorusunu doğrudan beğendiğiniz modeller üzerinden sormanız daha mantıklı. Forumda biraz vakit geçirin bence.
-

zgnclskn
-
mermertaş » 29 Mar 2015, 12:09
Seiko Orient'in büyük kısmını elinde tutuyor diye biliyorum. Bununla birlikte low-end kısmında Orient bana daha yakın geliyor. Mekanik saatlere ve geleneklere daha bağlı gibi.
Bir de o eşek kadar abuk logoyu biraz modernleştirseler
-

mermertaş
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, MSN [Bot], onur226 ve 108 misafir