TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Girard Perregaux Bilinirliği

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Girard Perregaux Bilinirliği

Mesaj MertYe » 12 Mar 2015, 00:12

Forumda reklamını gördüğümde tekrar aklıma giren marka. Sea Hawk 2 modelini önceden çok beğenmiştim ve baya bir kovalamıştım o zamanlar. Baktığım model 44mm kauçuk kordon çelik kasa altın bezeldi. Bezelin altın olması beni biraz rahatsız etmişti altına karşı biraz hassasım :D .

Bu markanın forumda yalnızca 1 açılışını gördüm aladagli tarafından yapılmış ve dress watch bir saatti. Ben genelde diver saatlere daha çok ilgi duyduğum için markanın Sea Hawk modellerini cidden çok başarılı buluyorum. Yakın zamanda Perrelet markasıyla ilgili yine böyle bir konu açmıştım. Sanırım çok bilinmeyen ve tasarımları beni kendine çeken saatleri ayrı seviyorum.

Türkiye'de çok satılmamasını da biraz bilinirliğinin az olmasına veriyorum ben bir tek İstinye Park'ta Arte Gioia saatçilikte görmüştüm. Sizin marka hakkındaki düşünceleriniz ve size göre artıları ve eksileri nelerdir diye merak ettim. Bana göre bir eksisi fiyatları yurtdışında 44 mmlikleri 4.500 euro gibi fiyatlardan başlıyor. Türkiyede malesef 10000 bin euro gibi fiyatlardan başlıyor diye biliyorum liste fiyatı olarak. İndirim oranları hakkında da pek fikrim yok açıkçası
Kullanıcı avatarı
MertYe

Re: Girard Perregaux Bilinirliği

Mesaj Cct » 12 Mar 2015, 00:40

Spor modellerinin tasarımlarını çok beğeniyorum. Henüz bizzat incelemişliğim yok fakat Chrono Hawk modelini denemeyi çok isterim :thumbup:

Resim
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj MertYe » 12 Mar 2015, 00:47

Dediğim gibi Arte Gioia da görmüştüm satılıyordu. Bu modeli görüp görmediğimi tam olarak hatırlayamasam da bu modelde baya iyiymiş ben o zaman seahawk 2 incelediğim için ona tutulmuştum ama maşallah markanın ilginç sürprizleri varmış.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Thevenin » 12 Mar 2015, 03:51

Bilinirligi referansa gore oldukca degisken, mesela saat fuarlarinda ve saat forumlarinda oldukca yuksek :D ama genel olarak aranirligi vasatin altinda. Ne Avrupa ne de Amerika'da en cok aranan 20 markanin icinde.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Bg17 » 12 Mar 2015, 04:05

Inanc sagolsun zamaninda butun modelleri denemistik...

Marka yilda 20,000 saat ureten, inhouse cok basarili makenizma yapan, ust duzey butikle seri uretim arasi kalmis bir marka. Son derece kaliteli saatler yapar.

Bilene marka imaji cok yukaridadir. Ama cok bilen var mi tartisilir. Turkiye icin konusmuyorum bile.

Daha cok dress watch da on plana cikmis bir imaji var. spor modelleri yavas yavas taniniyo...

Ben hic kullanmadim. Spor modeller benim icin fazla iri. Dress watch da da muadili olan jlc benim icin daha onde.

Itiraf ediyim seahawk kullanmak isterdim...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj MertYe » 12 Mar 2015, 11:09

Cct'nin paylaştığı model VC overseas ve AP ROO harmanı bir saatmiş gibi geldi banada ben o modeli incelememiştim daha önce internetten biraz baktım baya iyi bir model oda.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Dorukeski, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 241 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners