TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

15.000 TL'ye Saat Alacak Olsanız....?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 15.000 TL'ye Saat Alacak Olsanız....?

Mesaj sercankaf » 11 Mar 2015, 01:17

kilimanjaro yazdı:omegada yüzde 25 indirim mümkün

Butikte mumkun degil.
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

Mesaj MertYe » 11 Mar 2015, 02:14

Butikte %10 civarında yapabiliyoruz demişlerdi. Fiyatlar fena değildi ama chrono24 üzerinden araştırdığımda daha uygun oluyor. "Dark Side of the Moon" modeli için butikte 24.000 TL civarı bişey söylemişlerdi küsüratı tam hatırlamıyorum. %10 yapsalar 2.400 TL düşer 21.600 liraya verirler.

Chrono24'te ingiliz bir satıcı 6680 euroya (yaklaşık 19.000TL) koymuş kaldıki açıklamada vergi dahildir demiş yaklaşık %10 luk tax free alınırsa 17.000 TL gibi bir fiyata alınır ki bu pazarlıksız hesap bu, orada da pazarlık ederseniz zaten çok daha iyi fiyata alınabilir. Tabi bu söylediğim sadece "Dark Side of the Moon" modeli için geçerlidir. Bir tek onun fiyatı aklımda kalmış beni baya etkilemişti o saat.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj muratseyit » 24 Mar 2015, 13:47

MertYe yazdı:Eğer Omega almayı düşünürseniz Omega'da fiyatlar TL olarak ve son CHF artışından sonra fiyatlar yeniden düzenlenmemiş. En azından nişantaşındaki butikte bugün öyle dediler. Yakın zamanda fiyatlar güncellenecek sanırım hızlı davranırsanız neden güzel bir Omega almayasınız ki. CHF 2,1 olarak hesaplanmış haliymiş butikteki fiyatlar bence gidip bir gezmenizde fayda var. En azından bilgi sahibi olursunuz.

omega sahibi olduğum için düşünmüyorum:)
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj kilimanjaro » 24 Mar 2015, 13:58

sercankaf yazdı:

Butikte mumkun degil.

Ben butikte yüzde 25 indirim aldım :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj AKadir » 24 Mar 2015, 15:23

05.03.2015 günü ödemesini yaptığım bir saati alırken firma yetkilisi Swatch Group'un belirli (Tissot-Longines v.b.) saatlerde CHF yerine TL. uygulamasına geçtiğini söyledi. Saatin etiketindeki CHF (yüksek) ile liste fiyatı (kur farkı ile açıklanamayacak şekilde) farklıydı.
Ben saati alırken rastlantıyla iki Swatch denetimcisi geldi. Satış politikaları gereği zannederim uzun süre sabit fiyat devam edecek.
Aceleye gerek yok. Sakin. :)

MertYe yazdı:Eğer Omega almayı düşünürseniz Omega'da fiyatlar TL olarak ve son CHF artışından sonra fiyatlar yeniden düzenlenmemiş. En azından nişantaşındaki butikte bugün öyle dediler. Yakın zamanda fiyatlar güncellenecek sanırım hızlı davranırsanız neden güzel bir Omega almayasınız ki. CHF 2,1 olarak hesaplanmış haliymiş butikteki fiyatlar bence gidip bir gezmenizde fayda var. En azından bilgi sahibi olursunuz.
Kullanıcı avatarı
AKadir

Mesaj MertYe » 24 Mar 2015, 21:24

Bana bunu dedikleri gün 10-15 gün içerisinde güncelleme yapılacak demişlerdi. Demek ki olaya biraz heyecan katmak istemişler :lol: .
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj muratseyit » 24 Mar 2015, 22:56

kilimanjaro yazdı:
sercankaf yazdı:

Butikte mumkun degil.

Ben butikte yüzde 25 indirim aldım :thumbup:

:champ:
Kullanıcı avatarı
muratseyit

Mesaj sercankaf » 25 Mar 2015, 12:11

kilimanjaro yazdı:
sercankaf yazdı:

Butikte mumkun degil.

Ben butikte yüzde 25 indirim aldım [emoji106]

Hangi model icin ve ne zaman aldiniz acaba?
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullanıcı avatarı
sercankaf

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kordonman ve 154 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners