Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Gümrük süreci ile ilgili bilgi süper olur Şimdiden hayırlı olsun diyelim, Seiko geliyor bence ama artık sarb mıdır sarx mıdır sarw mudur tahminimizi açılışa bırakalım
zgnclskn yazdı:Gümrük süreci ile ilgili bilgi süper olur Şimdiden hayırlı olsun diyelim, Seiko geliyor bence ama artık sarb mıdır sarx mıdır sarw mudur tahminimizi açılışa bırakalım
Aslında tahminler direkt buraya gelirse daha iyi olur, çünkü açılışı direkt yapacağım. ajanda sayımız 2 oldu...
Elinizde yanlış hatırlamıyorsam Bambino da vardı, bu durumda ona çok benzemeyen bir tercih yapacağanız üzerinden hareket ediyorum, bu sebeple sarb dan ziyade sarx serisinden gittim Sarx017 ve sarx025 arasında kaldım tahmin için, o piti piti yapalım o zaman ve sarx025 diyelim
Manil, gümrük heyecanlidir. Her gittigimde konusma su sekilde oluyor; ya aslında ekstrede o fiyata diger urunler de dahil kargo fiyatini cikartinca saat 105 dolar ediyor. Yapma etme abi yalvarmalariyla minimum vergiyi odeyip cikmaya çalışmak keyiflidir ya açılış merakla bekleniyor.