TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Guess Yerine Hangi Orient?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Guess Yerine Hangi Orient?

Mesaj namre3kutuk » 10 Mar 2015, 08:08

Arkadaşlar selam,
Geçen ay içinde Guess GUW0500G1 modeli saat siparişi vermiştim. Saat geçen hafta elime geçti ama burada okuduklarımdan ve Orient saatlerin fiyatına baktıktan sonra saati kullanmadan elden çıkarıp Orient Otomatik saatlerden almaya karar verdim.
Guess saat piyasada distribütör garantili olarak 500 ve daha üst fiyatlara bulunuyor, ben Savran Saat garantili olarak 357 TL'ye mal ettim, internet üzerinden satış yapan bir siteden. Şimdi de 30 TL kâr ile satıyorum.
Aklımda pek çok model var, özellikle Skeleton'lar çok hoşuma gidiyor ancak şu an bütçem bu fiyatlara çıkmama izin vermiyor.
İki model arasında kararsız kaldım.
Biri FEU07008DX
Resim
Diğeri FDB08005W0
Resim
Fiyat olarak sattığım saatle aynı hemen hemen..
Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca Guess verip Orient almakla iyi mi yaptım yoksa kötü mü?
Hayırlı günler
Kullanıcı avatarı
namre3kutuk

Re: Guess Yerine Hangi Orient?

Mesaj Tgm » 10 Mar 2015, 12:06

Görsel olarak hangisini daha çok beğendiyseniz onu tercih edin :thumbup:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj zgnclskn » 10 Mar 2015, 12:08

Bence iyi yapmışsınız, orientlerden ikinciyi daha çok beğendim, ilkinin calendar özelliği bir artı olsa da kadranı çok doldurduğu için biraz da eksi bence. Open heart bir model iskelet isteğinizle de bir nebze olsun örtüşebilir öte yandan.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj encinsan » 10 Mar 2015, 12:47

Guess te beğendiğiniz modele göre değişir, Guess fashion modeller çıkardığı için Oriet i mukayese etmek bu listenizdekiler ile pek mümkün değil bence. :thumbup: Ama illa bunlardan birisi derseniz ben ilk modeli tercih ederim ya da alternatif isterseniz mako, mako xl, pepsi modellerine de bakabilirsiniz. :geek:
Dünya döndükçe SAAT olacak...
Kullanıcı avatarı
encinsan

Mesaj zgnclskn » 10 Mar 2015, 13:59

Biraz daha farklı tarzı olan bir model düşünürseniz Orient Disk de tavsiye ederim bu arada, ben gayet memnuniyetle kullanıyorum.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj MertYe » 10 Mar 2015, 18:25

Benim görüşümde ilkinin kadranının fazla dolu olduğundan yana. Okumaya çalışırken sizi yoracaktır bence. 2. tercih etmeniz avantajınıza olacaktır.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj raven » 10 Mar 2015, 20:05

Her iki model de keyifle takılır :thumbup: sportif ve dikkat çekici bir model olarak orient mako xl öneririm ;) :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj namre3kutuk » 11 Mar 2015, 03:18

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Mako modellerini çok beğenmiyorum, daha sade modellere bakıyorum şu an. Bambino gibi. Orient Disk çok değişik ve güzel bir saat ama şu anki isteklerimle örtüşmüyor.
Müsait bir zamanda Sirkeci'ye gidip seçimimi netleştireceğim. Sonra da kutu açılışını yaparız kısmetse :D
Kullanıcı avatarı
namre3kutuk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners