Saat Mekanizmaları ve Teknik Bilgiler Konusunda Paylaşım Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Mekanizmaları Bölümünde Birçok Mekanizma Üreticisi Firmanın Model, Kalbre ve Makine Verilerine Detaylı Fotoğrafları ile Ulaşabilirsiniz. Ayrıca Saatlerde Kullanılan Teknolojileri Açıklayan Detaylı Bilgilendirme Konularını Okuyabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Architecte » 09 Mar 2015, 21:24
hakanefe

Teşekkürler
kilimanjaro

Çok merci. Kurumsal açıkhava reklamcılık. Kurumsal yurt işi yurtdışı metal çelik const işleri. Farklı üretim bölümlerine sahip bir şirkette üç kuruş maaşla çalışıyorum anlayacağın
silentroad80

Teşekkür ediyorum
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
-

Architecte
-
kilimanjaro » 09 Mar 2015, 21:57
memojan yazdı:hakanefe

Teşekkürler
kilimanjaro

Çok merci. Kurumsal açıkhava reklamcılık. Kurumsal yurt işi yurtdışı metal çelik const işleri. Farklı üretim bölümlerine sahip bir şirkette üç kuruş maaşla çalışıyorum anlayacağın
silentroad80

Teşekkür ediyorum
sahibi değilsen işim olmaz diyeyim o zaman

... nice güzel saatlere sahip olman umuduyla

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Architecte » 09 Mar 2015, 22:15
Sahibi değilim de, yurt içi yurtdışı kendim şirkete iş alıp getiriyorum. Tasarımlar teklifler hazırlıyorum ekiple birlikte. Kurumsal görüşmeler yapma yetkimiz var. En son Vodafone işini aldık mesela. Bu yüzden patron ekibe baklava ısmarladı. Zaten iş almaya veya görüşmeler yapmaya büyük patron gitmiyor, ben ve ekip arkadaşlarım gidiyoruz. Etli butlu iş varsa geliriz yani kilimanjaro tam yetkili olarak

En son
Architecte tarafından 09 Mar 2015, 22:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
-

Architecte
-
kilimanjaro » 09 Mar 2015, 22:18
memojan yazdı:Sahibi değilim de, yurt içi yurtdışı kendim şirkete iş alıp getiriyorum. Tasarımlar teklifler hazırlıyorum ekiple birlikte. Kurumsal görüşmeler yapma yetkimiz var. En son Vodafone işini aldık mesela. Bu yüzden patron ekibe baklava ısmarladı. Zaten iş almaya veya görüşmelere patron gitmiyor, ben ve ekip arkadaşlarım gidiyoruz. Etli butlu iş varsa geliriz yani kilimanjaro tam yetkili olarak

mesaj alındı kardeşim , eyvallah

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir