TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Sizce Hangi Dalgıç? Tudor / Rolex / Omega

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Sizce Hangi Dalgıç? Tudor / Rolex / Omega

Mesaj mermertaş » 09 Mar 2015, 08:19

Tabii Omega alınırsa ileride zarar kaçınılmaz
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Mesaj Anesthesia » 09 Mar 2015, 09:22

Hepsi de diver sinifi icinde yeri belli modeller, ve hepsi bilekte cok guzel durmus. Bence alacak olan arkadas hangisini alirsa alsin pisman olmayacaktir. Simdiden hayirli olsun
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj hakanefe » 09 Mar 2015, 10:04

Cct yazdı:
hakanefe yazdı:Seamaster 300m hariç hepsi güzel. Şimdiye kadar gördüğüm en kötü bilezik tasarımı, sanki bir erkek saati değil de kadın saati :!:

Canın sağolsun :D

Resim

Tabi burada ekstra bir ekleme söz konusu.. Eski Peter Blake Seamaster'ların bilezikleri yeni kasalarla da uyumlu. Keşke official seçenek olarak sunulsa.

Cct, şu bilezikle saatin güzelliğine bakar mısın, şahane olmuş :thumbup: Omega bu kafayla Rolex'in ardından daha çok koşar :lol:
Kullanıcı avatarı
hakanefe

Mesaj manil » 09 Mar 2015, 10:12

resimdeki saatlerin hepsini denemiş birisiyim.

Omega Seamaster 300 M'i yeni sattım. Detay vereyim, Sıfır gibiydi öyle olmasına rağmen zararına sattım. Bunda da tek etken saatin bileziği idi. Peter Blake bracelet için netten fiyatlara baktım, orijinalleri 600 USD civarında idi. Buradaki servise sordum; şaşırtmadı "hocam olur mu olmaz mı bilemiyorum; bize parasını verirsin biz getiririz olursa olur, olmazsa geçmiş olsun" dediler.

Böyle üstün bir servis anlayışı ve (Türkiye ortalamasına göre) üst sınıf saat alan insanların tanıdık, v.s. olmadığı takdirde enayi yerine konması ve bunun da kümesteki kaza (pardon müşteriye) çok güzel hissettirilmesi Omega markasını benim gözümde bitirdi.

Bu serzenişten sonra devam edeyim, Omega'nın bileziği berbattır. Türkücü bileziği gibidir. Saatin bezelindeki o fırfırları da saymazsak akrep - yelkovan ve kadran tasarımı, bezeldeki rakamların biçimi, v.s. çok güzel bir saattir.

tavsiyem hali hazırda kullandığım no-date Rolex Submariner olacaktır.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Çingene » 10 Mar 2015, 20:13

Tudorları fikir versin diye denedik zaten. Bende bir seamaster 300m den pahalı olmasından dolayı fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Rolexlere gelecek olusak, kuzenim lv fanatiği fakat ben tek saat olacağı için ve daha yalın olduğundan tarihsiz Submariner almasının daha akıllıca olacağını söylüyorum. Omegada planetocean 42 mm bu benim bilek kalınlığına sahip bi insan için büyük bir çapmış gibi geliyor. Ama kendisi beğendi lakin rolexin marka imajının daha iyi olması ve ileride ikinci el fiyatlarının daha kazaçlı olacağını düşünüyor. 300m dede benim gözüm olduğundan alması taraftarı değilim açıkças. Yapılan yorumlar çok iyi. Fakat bende hiç sevmezken şu anda başka kayışla düşünemiyorum omega 300m i. Aykırı bi havası var. Önerilerinizi ilgiyle takip ediyorum.
Çingene'ye beylik vermişler...
Kullanıcı avatarı
Çingene

Mesaj zgnclskn » 10 Mar 2015, 20:30

Tek saat olacaksa no date fikrinize katılıyorum; tarih büyüteçsiz olsa neyse ama özellikle büyüteçli olduğunda dress kullanımdan biraz daha uzaklaşıyor bence de saat.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj Clk » 11 Mar 2015, 13:52

Omega icin hem marka degeri, hem servisi, hem de bilezigi ile ilgili söylenilmesi gerekenler söylenmis. Benim konuyu uzatmama gerek yok!

Yalniz katilmadigim tek konu Tudor. Marka degerinin dünyada ki Tudor imajinin ceyregi olmadigi kesin! Ancak özellikle Black Bay ve Pellagos'un yabana atilmamasi gerektigini düsünüyorum. Sonucta Omega 300M alip "bilezigi dansözden mi aldin?" sorusuna maruz kalmaktansa Tudor alip pasha pasha kullanirim daha iyi.

Fiyat/Performans konusunda siralamam Rolex akabinde Tudor olur. Illa ki Omega olsun deniyorsa Planet Ocean Vintage son zamanlarda üretilen en düzgün Omegalardan bir tanesi. Fiyatini bilmedigim icin siralamaya koymadim!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners